دستور تهیه گل ارمنی
گل ختمی 10 گرم + ریشه ختمی 10 گرم + گل پنیرک 10 گرم، همه گیاهان را با 1 لیوان آب جوشانده و صاف نموده و در لعاب آن نصف قاشق چایخوری پودر کتیرا + 1 قاشق چایخوری صمغ عربی حل کنید. سپس 1 قاشق غذاخوری گل ارمنی را کمی تفت داد و آن را در ظرفی دیگر بریزید، کمی گلاب به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا گلاب گل آلود شود. سپس منتظر بمانید تا گلها ته نشین شود. گلاب روی آن را بیرون ریخته و این کار را 3 بار تکرار کنید. در مرحله آخر گلاب را بیرون ریخته و گل ارمنی را به جوشانده فوق الذکر که درست کرده اید اضافه کنید و آن را در 2 وعده صبح و عصر به صورت میان وعده میل نمایید. (افراد دیابتی از شیرین کردن آن خودداری نمایند.)