دستور تهیه گل ارمنی

دستور تهیه گل ارمنی

گل ختمی 10 گرم + ریشه ختمی 10 گرم + گل پنیرک 10 گرم، همه گیاهان را با 1 لیوان آب جوشانده و صاف نموده و در لعاب آن نصف قاشق چایخوری پودر کتیرا + 1 قاشق چایخوری صمغ عربی حل کنید. سپس 1 قاشق غذاخوری گل ارمنی را کمی تفت داد و آن را در ظرفی دیگر بریزید، کمی گلاب به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید  تا گلاب گل آلود شود. سپس منتظر بمانید تا گلها ته نشین شود. گلاب روی آن را بیرون ریخته و این کار را 3 بار تکرار کنید. در مرحله آخر گلاب را بیرون ریخته و گل ارمنی را به جوشانده فوق الذکر که درست کرده اید اضافه کنید و آن را در 2 وعده صبح و عصر به صورت میان وعده میل نمایید. (افراد دیابتی از شیرین کردن آن خودداری نمایند.)

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *