تدابیر تهوع و استفراغ

تدابیر تهوع و استفراغ

تدابیر تهوع و استفراغ

تهوع و استفراغ

• هل را نیم کوب کنید و روی آن کمی گلاب بپاشید و در دستمالی ببندید و مدام جلوی بینی بگیرید. یا از این گردنبندهایی که داخلش دعا می گذارند تهیه کنید و دستمال را داخل آن قرار دهید و از گردن آویزان کنید و مدام ببویید.
• استفاده از هل در غذا ها به کاهش حالت تهوع کمک می کند.
• در زمان حالت تهوع شربت گلاب که دستورش در انتها آورده شده را در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس یک قاشق چایخوری از آن بخورید و 15 دقیقه صبر کنید. اگر استفراغ نکردید، مجددا یک قاشق چایخوری دیگر از شربت بخورید. همین کار را هر 15 دقیقه انجام دهید.کم کم فاصله قاشق ها را کمتر و حجم شربت مصرفی را بیشتر کنید.
• بوییدن خاکی که رویش آب یا گلاب پاشیده شده در بهبود حالت تهوع خوب است.
• اگر استفراغ مکرر خیلی اذیتتان کرد، کمپوت گیلاس تهیه کنید وبه مدت 2 روز هر 2 ساعت یک عدد از گیلاسهای داخل آن بخورید.
• دانه انار را با پودر نعنا خشک آغشته کنید و مثل قرص در دهان نگاه دارید.
• به را در فویل پیچیده و در فر پخته و بعد از غذا مصرف کنید.
• ماساژ دادن دست و پاها و پیاده روی آرام در کنترل تهوع و استفراغ موثر است.
• توصیه های مربوط به سوزش سر دل رانیز رعایت کنید

شربت گلاب :یک سوم لیوان گلاب را با دو سوم لیوان آب ؛مخلوط کرده و با کمی شکر یا نبات مخلوط کرده و مصرف شود.

نوشته های مرتبط
2 دیدگاه
محسن دهقانی

اگر کسی قند خون داشت چیکار کنیم برای رفع حالت تهوعش

لطفا از طریق ویزیت غیر حضوری اقدام نمایید

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *