تدابیر پروستات

تدابیر پروستات

تدابیر پروستات

پرهیزات:

علاوه بر پرهیزات کلی برای تمام بیماران، پرهیز از این موارد نیز رعایت شود:

  • غذاهای غلیظ و سرد و تر
  • غذاهای نفاخ
  • غذاهای تند مانند فلفل، دارچین، تره تیزک، پیاز و سیرخام
  • غذاهای خمیری مثل ماکارونی، الویه، قارچ، موز، رشته
  • گوشت قرمز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی

توصیه ها:

  • خورشت کدو همراه با مخلوط پودرهای مغز تخم کدو و تخم خربزه و تخم خیار و تخم هندوانه به صورت مرتب مصرف شود.
  • روزانه شلغم پخته مصرف شود.
  • روزانه 3 لیوان مخلوط آب انار شیرین، آب سیب و آب هویج بنوشید.
  • تعداد 5 تا 6 عدد هویج آب پز که در روغن زیتون كمی تفت داده در طول روز مصرف نمایید.
  • گزنه و بابونه را 4 تا 5 بار در روز دم کرده ومیل نمایید.
  • دو قاشق غذاخوری از مخلوط پودر تخم کدو، تخم خربزه، تخم خیار و پوست خربزه خشك شده به تمام غذاها اضافه کنید.
  • گردو 5 تا 6 عدد و انجیر 10 تا 15 عدد را در آب و عسل خیسانده و هر 2 ساعت 1 تا 2 عدد انجیر و نصف گردو میل نمایید.
  • قسمت تخم دار مرکزی خیار درشت سالادی که مایل به زردی باشد را رنده کرده و نیم ساعت قبل از صبحانه، قبل از ناهار، عصر و آخرشب هر بار یک استکان از آن را با کمی پودر نعنا و نمک میل کنید. به مدت 2 هفته مصرف کرده و یک هفته مصرف آن را قطع کرده و مجدد به مدت دو هفته استفاده شود.
  • تخم خیار و تخم خربزه و تخم خرفه و تخم کاسنی و تخم خشخاش از هر کدام 10 گرم کوبیده و 8 ساعت در حدود یک لیتر مخلوط عرقیات کبد و گزنه خیسانده و شیره کشیده و روزی 4 استکان میل شود. به مدت 2 هفته مصرف کرده و یک هفته مصرف آن را قطع کرده و مجدد به مدت دو هفته استفاده شود.
  • می­توان پوست خربزه را قطعه قطعه کرده و خشک کرده و با آسیاب پودر کرده و در ظرف شیشه ای در مکان خنک نگهداری کرده و در موقع لزوم استفاده شود. در فصل تابستان میتوان هر دوهفته به مدت سه شب مقداری خربزه با پوست میل شود.
  • برای شیره کشی، تخم های خیسانده شده در عرقیات را، از پارچه توری عبور داده و پارچه را کاملاً فشار داده تا شیره آن خارج شود.

نکته: می ­توان پوست خربزه را قطعه قطعه کرده و خشک کرده و با آسیاب پودر کرده و در ظرف شیشه ای در مکان خنک نگهداری کرده و در موقع لزوم استفاده شود، در فصل تابستان میتوان هر دوهفته به مدت سه شب مقداری خربزه با پوست میل شود.

  • قسمت تخم دار مرکزی خیار درشت سالادی که مایل به زردی باشد را رنده کرده و نیم ساعت قبل از صبحانه، قبل از ناهار، عصر و آخرشب هر بار یک استکان از آن را با کمی پودر نعنا و نمک میل کنید. به مدت 2 هفته مصرف کرده و یک هفته مصرف آن را قطع کرده و مجدد به مدت دو هفته استفاده شود.
  • تخم خیار و تخم خربزه و تخم خرفه و تخم کاسنی و تخم خشخاش از هر کدام 10 گرم کوبیده و 8 ساعت در حدود یک لیتر مخلوط عرقیات کبد و گزنه خیسانده و شیره کشیده و روزی 4 استکان میل شود. به مدت 2 هفته مصرف کرده و یک هفته مصرف آن را قطع کرده و مجدد به مدت دو هفته استفاده شود.
  • برای شیره کشی، تخم های خیسانده شده در عرقیات را، از پارچه توری عبور داده و پارچه را کاملاً فشار داده تا شیره آن خارج شود.

نکته:برای شیره کشی، تخم های خیسانده شده درعرقیات را، از پارچه توری عبور داده وپارچه را کاملاً فشار داده تا شیره آن خارج شود.

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *