تدابیر پروستات
پرهیزات:
علاوه بر پرهیزات کلی برای تمام بیماران، پرهیز از این موارد نیز رعایت شود:
- غذاهای غلیظ و سرد و تر
- غذاهای نفاخ
- غذاهای تند مانند فلفل، دارچین، تره تیزک، پیاز و سیرخام
- غذاهای خمیری مثل ماکارونی، الویه، قارچ، موز، رشته
- گوشت قرمز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی
توصیه ها:
- خورشت کدو همراه با مخلوط پودرهای مغز تخم کدو و تخم خربزه و تخم خیار و تخم هندوانه به صورت مرتب مصرف شود.
- روزانه شلغم پخته مصرف شود.
- روزانه 3 لیوان مخلوط آب انار شیرین، آب سیب و آب هویج بنوشید.
- تعداد 5 تا 6 عدد هویج آب پز که در روغن زیتون كمی تفت داده در طول روز مصرف نمایید.
- گزنه و بابونه را 4 تا 5 بار در روز دم کرده ومیل نمایید.
- دو قاشق غذاخوری از مخلوط پودر تخم کدو، تخم خربزه، تخم خیار و پوست خربزه خشك شده به تمام غذاها اضافه کنید.
- گردو 5 تا 6 عدد و انجیر 10 تا 15 عدد را در آب و عسل خیسانده و هر 2 ساعت 1 تا 2 عدد انجیر و نصف گردو میل نمایید.
- قسمت تخم دار مرکزی خیار درشت سالادی که مایل به زردی باشد را رنده کرده و نیم ساعت قبل از صبحانه، قبل از ناهار، عصر و آخرشب هر بار یک استکان از آن را با کمی پودر نعنا و نمک میل کنید. به مدت 2 هفته مصرف کرده و یک هفته مصرف آن را قطع کرده و مجدد به مدت دو هفته استفاده شود.
- تخم خیار و تخم خربزه و تخم خرفه و تخم کاسنی و تخم خشخاش از هر کدام 10 گرم کوبیده و 8 ساعت در حدود یک لیتر مخلوط عرقیات کبد و گزنه خیسانده و شیره کشیده و روزی 4 استکان میل شود. به مدت 2 هفته مصرف کرده و یک هفته مصرف آن را قطع کرده و مجدد به مدت دو هفته استفاده شود.
- میتوان پوست خربزه را قطعه قطعه کرده و خشک کرده و با آسیاب پودر کرده و در ظرف شیشه ای در مکان خنک نگهداری کرده و در موقع لزوم استفاده شود. در فصل تابستان میتوان هر دوهفته به مدت سه شب مقداری خربزه با پوست میل شود.
- برای شیره کشی، تخم های خیسانده شده در عرقیات را، از پارچه توری عبور داده و پارچه را کاملاً فشار داده تا شیره آن خارج شود.
نکته: می توان پوست خربزه را قطعه قطعه کرده و خشک کرده و با آسیاب پودر کرده و در ظرف شیشه ای در مکان خنک نگهداری کرده و در موقع لزوم استفاده شود، در فصل تابستان میتوان هر دوهفته به مدت سه شب مقداری خربزه با پوست میل شود.
- قسمت تخم دار مرکزی خیار درشت سالادی که مایل به زردی باشد را رنده کرده و نیم ساعت قبل از صبحانه، قبل از ناهار، عصر و آخرشب هر بار یک استکان از آن را با کمی پودر نعنا و نمک میل کنید. به مدت 2 هفته مصرف کرده و یک هفته مصرف آن را قطع کرده و مجدد به مدت دو هفته استفاده شود.
- تخم خیار و تخم خربزه و تخم خرفه و تخم کاسنی و تخم خشخاش از هر کدام 10 گرم کوبیده و 8 ساعت در حدود یک لیتر مخلوط عرقیات کبد و گزنه خیسانده و شیره کشیده و روزی 4 استکان میل شود. به مدت 2 هفته مصرف کرده و یک هفته مصرف آن را قطع کرده و مجدد به مدت دو هفته استفاده شود.
- برای شیره کشی، تخم های خیسانده شده در عرقیات را، از پارچه توری عبور داده و پارچه را کاملاً فشار داده تا شیره آن خارج شود.
نکته:برای شیره کشی، تخم های خیسانده شده درعرقیات را، از پارچه توری عبور داده وپارچه را کاملاً فشار داده تا شیره آن خارج شود.