رژیم غذایی روماتیسم

رژیم غذایی روماتیسم

نیم ساعت قبل از صبحانه: یک لیوان آب انگور شیرین بدون پوست و هسته

صبحانه: مربای بالنگ، سیب، به ،مربای زنجبیل، بدون شیر با نان برشته

مربای آمله روزانه 1 قاشق مصرف شود

بادام 20-15 عدد به صورت پوست کنده(مغز سفید آن مصرف شود) یا به صورت حریره بادام یا شیربادام(بادام پوست کنده +یک لیوان آب+ 1 قاشق مرباخوری عسل یا کمی نبات در مخلوط کن مخلوط شود.)

مویز 30-21 عدد

(می توانید 15 عدد بادام پوست کنده را ریز خرد کرده با همان مقدار شکر و نصف آن مویز مخلوط کرده و میل نمایید.)

زرده تخم مرغ عسلی

رب سیب یا رب به با نان

عسل طبیعی با کره محلی

ناهار و شام:

در غذاها از سبزیجات و ادویه جات مانند: ترخون، مرزه، شوید، میخک، دارچین، زنجبیل، خولنجان، مصطکی، سداب،آویشن، هل و زعفران و زردچوبه استفاده شده و همچنین در هنگام طبخ غذا یک لیوان آب آهن تاب در غذا ریخته شود.

به همراه غذا 5 عدد زیتون مصرف شود

قبل و بعد از غذا به اندازه یک لپه سنگ نمک بخورید(غذا خیلی کم نمک باشد)

سبوس برنج یا گندم روی غذاها پاشیده شود.

گوشت شترمرغ حتما در غذاها به جای گوشتهای دیگر استفاده شود.

هر روز یک وعده غذایی، آبگوشت شترمرغ با نخود و ادویه جات ذکر شده و مقدار کمی سرکه  و کمی چغندر باشد و در انتهای طبخ 5گرم ریشه بسفایج و 5 گرم بوزیدان اضافه شود.

غذاهای مفید برای وعده های دیگر:

گوشت شترمرغ با پیاز وکمی نمک و زردچوبه و زعفران و هل و دارچین و شوید  خوب بپزد. در انتهای طبخ 10-5 عدد بادام درختی پوست کنده و خرد شده و کمی روغن زیتون اضافه شود ، چند جوش بخورد و از روی حرارت برداشته شود وبا برنج مصرف شود

خورشت کرفس با سبزیجات و ادویه جات مذکور

کوکو کرفس :ساقه‌های کرفس را ریز خرد کرده و با کمی آب بپزید به‌طوری‌که آب آن کاملاً خشک شود. تخم‌مرغ‌ها را داخل ظرف دیگری بشکنید و پیاز و کرفس پخته شده را به آن اضافه کنید. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده، در تابه بریزید و سطح آن را صاف نمایید و دو طرف آن را سرخ کنید

ماش پلو با ادویه جات مذکور

شوید پلو با ماش: ابتدا ماش را تمیز کرده و بشویید و با دو لیوان آبن روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتاً پخته و آب آن تمام شود. سپس برنج، سبوس برنج، شوید، ادویجات و آب را با ماش مخلوط کرده و در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد و آب آن بخار شود. سپس روغن بادام شیرین را به آن اضافه کنید و اجازه دهید دم بکشد. می‌توانید ماش را از شب قبل خیس دهید و همزمان با برنج مخلوط و طبخ نمایید.

کوکوی ماش شیرین: یک پیمانه ماش را 1 ساعت بپزید و سپس روی آن آب سرد بریزید تا پوست ماش جدا شود. پوست را گرفته دور بریزید. سپس مجددا ماش را بپزید تا کاملا نرم شود. سپس با گوشت کوب کوبیده و 3 عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران و زیره و نمک به آن اضافه کنید و مخلوط کرده و به شکل کوکو بپزید. سپس مقداری شیره انگور روی کوکو ریخته و میل کنید.

میان وعده:

  • یک عدد سیب یا گلابی متوسط شیرین رسیده پوست کنده رنده شده با کمی گلاب و عرق بیدمشک عسل و زعفران و کمی عرق بهارنارنج و کمی رب شیرین بیان
  • سیب یا گلابی شیرین رسیده پوست کنده پخته شده و له شده با کمی دارچین و زعفران
  • حلوای سیب: سیب شیرین و رسیده پوست‌کنده را با آب کم بپزید یا بخارپز نمایید تا له شود. عسل یا شکر را به همراه هل و گلاب را در ظرف دیگری به قوام بیاورید. سیب له شده را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شده و به قوام حلوا در آید. سپس آن را در سینی پهن کرده و روی آن مغز پسته بپاشید.

 

نوشیدنی:

به جای چای: پوست بید 10 گرم، بادرنجبویه 5 گرم، ریشه شیرین بیان 10 گرم، ریشه کاسنی 10 گرم عناب 10 عدد  را دم کرده و در انتها 1 قاشق افتیمون را در پارچه ای ببندید و چند بار در دم کرده وارد کنید و زود خارج کرده سپس شیره کشیده و از دم کرده حاصله روزی 3 بار هر بار یک فنجان میل شود

به جای آب: شربت آب و عسل و لیموترش یا رضوی با عرقیات مفرح

آب سیب و کمی گلاب و عسل روزی 4لیوان

شربت یونجه: 3 کیلو یونجه خشک در یک کیلو آب بجوشد تا حجم آب نصف شود سپس صاف شده و با 900 گرم شکر به قوام شربت آورده شود. روزانه 200 گرم از مایه شربت فوق مصرف شود.

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *