روش تهیه دمنوش و جوشانده

روش تهیه دمنوش و جوشانده

روش تهیه دمنوش و جوشانده

  • روش تهیه دم کرده:
    پودر یا مخلوط پودرهای گیاهی را در لیوان آب جوش ریخته و درب لیوان را با ظرف مناسبی می پوشانیم (مقدار پودر و آب جوش بر طبق آنچه در نسخه ذکر شده است میباشد) بعد از حدود 5 الی 15 دقیقه محتویات لیوان صاف شده و مصرف شود. برای اینکه عصاره گیری کامل تر صورت بگیرد ، میتوان لیوان را در طول مدت دم شدن، روی کتری آبجوش قرار داد مانند آنچه که در مورد دم کردن چای انجام میشود.
    بهتر است از لیوان دم نوش در دار یا لیوان نشکن استفاده شود.
    میتوان مخلوط پودر و آب جوش را در قوری ریخت و روی کتری دم کرد.
  • روش تهیه جوشانده:
    پودر یا مخلوط پودرهای گیاهی در ظرف در دار ریخته و آب به آن اضافه کرده (مقدار پودر و آب جوش بر طبق آنچه در نسخه ذکر شده است میباشد) و روی حرارت گاز گذاشته تا به جوش آید و بعد از آن حرارت را کم کرده. شدت جوشیدن باید بسیار ملایم باشند و نباید به گونه ای باشد که کف کند.
    در طول مدت حرارت دیدن، درب ظرف بسته باشد.
    برای این منظور میتوان از قابلمه استیل کوچک در دار استفاده کرد.

واحد تولید محتوای سلامتکده حضرت ولیعصر (عج)

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *