با سلام و خسته نباشیدامروزه با تنوع روغن های مایع موجود بازار و افزایش بیماری های قلبی عروقی همگی متوجه میشیم که این روغنها خوب نیستشما برای سرخ کردن و پخت و پز چه نوع روغنی پیشنهاد میدین؟ممنونم

سلام روغن های مفید شامل روغن کنجد روغن زیتون روغن حیوانی یا شحم گاو و روغن دنبه میباشد برای سرخ کردن میتوانید از روغن کنجد یا روغن دنبه استفاده کنید بطورکلی سرخ کردن در طب سنتی توصیه نمیشود بنابراین با حرارت کم سرخ کنید و درب ظرف را هنگام پخت ببندید تا کمتر سرخ شود.

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه