تدابیر سکسکه

تدابیر سکسکه

تدابیر سکسکه

غذاها:

  • مربای پوست سبز پسته در وعده صبحانه با نان میل شود.
  • ریحان در غذاها مورد استفاده قرار گیرد.
  • نخوداب در رژیم غذایی قرار گیرد: آبگوشت نخود با ادویه جات دارچین، آویشن، زعفران، زنجبیل، زیره و گوشت بلدرچین، کبک یا جوجه مرغ و کمی سداب و گلپر
  • زرده تخم مرغ آب پز که روی آن نعناع پاشیده شده باشد در رژیم غذایی قرار گیرد.
  • سیرابی گوسفند را با ادویه جات مذکور
  • خورشت کرفس با، نعناع، شوید و ادویه جات ذکر شده
  • دل گوسفند کباب شده

سایر توصیه ها:

  • رازیانه 15 گرم، آویشن 10 گرم، تخم شوید 25 گرم، سداب 15 گرم همه را مخلوط کنید. از مخلوط فوق 2 قاشق غذاخوری بردارید در 2 لیوان آب 15 دقیقه بجوشانید سپس صاف کرده و با عسل شیرین شود و کمی عرق بهارنارنج به آن اضافه شده و به بیمار داده شود. (اگر تحمل مایعات ندارد، این میزان را در طول روز تقسیم کرده و قاشق قاشق به بیمار بدهید.)
  • ژل رویال روزی 1 نخود میل شود.
  • دارچین و هل و سرکه را مخلوط کنید. یک قطعه پر را به آن آغشته کنید و بینی بیمار را قلقلک دهید تا عطسه کند.
نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *