• 2 عدد مغز شتر و 1 عدد مغز گوسفند را بپزید و مخلوط کنید. از مخلوط آن روزانه 1 قاشق مرباخوری با کمی عسل مخلوط کرده و میل شود.
  • شیربادام : بادام درختی خام پوست کنده 15 عدد + یک لیوان آب+ گلاب، عسل و کمی هل و زعفران داخل مخلوط کن مخلوط شده و میل شود.
  • فالوده سیب: سیب رسیده پوست کنده رنده شده با گلاب، عرق بیدمشک، عسل، زعفران و کمی هل
  • دم کرده عناب روزی 3-4 استکان با کمی عسل شیرین شده و میل شود.
  • سوپ یا آش حاوی تره، جعفری، اسفناج، سیب یا به خرد شده و 1 قاشق غذاخوری جوانه یونجه.
  • زیرباج مرغ.

مواد لازم :

مرغ300 گرم، نخود نصف لیوان، پیاز 1 عدد، روغن کنجد 3 قاشق غذاخوری، زیره سیاه 2 قاشق غذاخوری، سرکه و شکر به عنوان چاشنی، دارچین، نمک، فلفل، گشنیز خشک و زعفران به مقدار لازم.

طرز تهیه :

مرغ را ریز تکه ‎تکه کنید و با پیاز و دارچین و نخود از قبل خیسانده شده و روغن کنجد تازه و آب بگذارید بجوشد. سپس شعله را کم کرده و نمک و فلفل و زیره را به آن اضافه کنید تا بپزد. بادام‌ها را با گلاب در مخلوط‎کن ریخته و شیره بکشید. سپس شیره بادام را با کمی سرکه، شکر، گشنیز خشک و زعفران به غذا اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم جا بیفتد.

  • آش زرشک.
  • زرشک پلو.
  • بهترین میوه ها: سیب، به، هویج، انار.
  • آب میوه های فوق و آب نارگیل.

افزایش پلاکت, افزایش پلاکت خون, پلاکت خون