مواد لازم :
مرغ300 گرم، نخود نصف لیوان، پیاز 1 عدد، روغن کنجد 3 قاشق غذاخوری، زیره سیاه 2 قاشق غذاخوری، سرکه و شکر به عنوان چاشنی، دارچین، نمک، فلفل، گشنیز خشک و زعفران به مقدار لازم.
طرز تهیه :
مرغ را ریز تکه تکه کنید و با پیاز و دارچین و نخود از قبل خیسانده شده و روغن کنجد تازه و آب بگذارید بجوشد. سپس شعله را کم کرده و نمک و فلفل و زیره را به آن اضافه کنید تا بپزد. بادامها را با گلاب در مخلوطکن ریخته و شیره بکشید. سپس شیره بادام را با کمی سرکه، شکر، گشنیز خشک و زعفران به غذا اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم جا بیفتد.