- صبحانه:
ابتدا 2 قاشق غذاخوری خاکشیر با آب جوش که با کمی نبات شیرین شده باشد.
نیم ساعت بعد:
حریره بادام که با 15-10 عدد بادام درختی پوست کنده درست شده باشد.
یا
شیربادام: 15-10 عدد بادام پوست کنده +1لیوان آب+کمی نبات یاشکر
(در حریره و یا شیر بادام می توان 15 عدد مویز بی دانه را اضافه کرده و با مخلوط کن میکس کرد)
یا
زرده تخم مرغ عسلی(در صورت تحمل)
می توان در روزهای مختلف به تناوب از هر کدام از موارد استفاده نمود.
میان وعده:
یک عدد سیب یا گلابی متوسط شیرین رسیده پوست کنده رنده شده با کمی گلاب و عرق بیدمشک و عسل و زعفران و کمی عرق بهارنارنج (میکس شود)
یا
سیب یا گلابی شیرین رسیده پوست کنده پخته شده و له شده با کمی دارچین و زعفران و پودر پسته
یا
اگر تحمل ندارد: آب سیب یا آب گلابی به اضافه آب به (در صورتی که موجود باشد) با افزودنی های ذکر شده
ناهار :
گوشت بلدرچین یا جوجه مرغ با پیاز وکمی نمک و زردچوبه و زعفران و هل و دارچین و شوید خوب بپزد. در انتهای طبخ 10-5 عدد بادام درختی پوست کنده و خرد شده و کمی روغن زیتون اضافه شود ، چند جوش بخورد و از روی حرارت برداشته شود.[در صورت وجود کمخونی با نصف تا 1 استکان عصاره استخوان راسته گوسفند[1] مخلوط شود.] در صورت تحمل با کمی برنج پخته میکس شود. اگر تحمل ندارد، آب گوشت با ادویه جات و افزودنی های ذکر شده به بیمار داده شود.
میان وعده:
مانند میان وعده صبح
شام:
مانند ناهار
نکته: شکر یا نبات در این رژیم برای بیماران غیر دیابتی توصیه شده است. در بیماران دیابتی می توان از کمی عسل طبیعی یا رب سیب یا رب به[2] به عنوان شیرین کننده استفاده نمود.
[1] ) 1/5 کیلو استخوان راسته گوسفند را بدون گوشت و مغز حرام با نمک و پیاز و زردچوبه در دیگ زودپز با آب فراوان حدود 8 ساعت بپزید تا استخوان ها کاملا نرم شوند.عصاره آن را بگیرید و تفاله را دور بریزید.
[2] ) آب سیب یا به رسیده شیرین را بگیرید و در ظرفی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری(مثلا روی کتری در حال جوش) قرار دهید، آنقدر بماند تا غلیظ شود و به قوام رب برسد.