دستورات غذایی توصیه شده برای تحریک اشتها
شربت لیمو:
مقدار دو پیمانه (یا لیوان) شکر را در ظرفی ریخته سپس نصف پیمانه آب به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. سپس نصف پیمانه به آن آب لیموی تازه اضافه کرده و مدت کوتاهی روی حرارت ملایم قرار داده و هم زده تا به قوام شربت برسد. میزان آب لیمو را بر اساس ذائقه میتوان زیاد یا کم کرد.
رب نعناع:
یک لیوان آب انار ترش (آب انار همراه با پوستش گرفته شود) همراه با یک چهارم لیوان عرق نعنا با عسل یا نبات روی شعله ملایم حرارت داده تا به قوام برسد. و قبل از غذا میل شود.
مربای تمر هندی:
تمر هندی را از پوست جدا کرده هسته آن را خارج کرده آن را در آب با حرارت ملایم بجوشانید وقتی نرم شدصاف کرده و عصاره حاصل را با 3 برابر شکر به قوام بیاورید تا به قوام شربت برسد میتوان از این ترکیب به عنوان چاشنی غذا استفاده کرد، یا می توان تمرهندی را از پوست و هسته و دیگر ناخالصی ها کاملا جدا کرد و در آب جوشانید تا نرم شود و با شکر یا نبات به قوام آورده و مصرف کرد.
شربت زرشک:
آب زرشک 400 گرم، آب سیب شیرین رسیده 800 گرم، آب لیمو 100 گرم همه را با هم مخلوط کرده با مقداری شکر به قدر نیاز به قوام بیاورید.
اگررزرشک تازه برای آبگیری نبود مقداری زرشک خشک را در 4 برابر آن آب یک شب بخیسانید، روز بعد بجوشانید تا به یک سوم برسد.
افشرده انبه :
انبه خام را پوست کنده ریز نموده به مدت چهار ساعت در آب بخیسانید تا آب ترش شود آن را صاف کرده و با نبات به اندازه ای که آن را ترش و شیرین نماید مخلوط کرده و سپس میل کنید.
واحد تولید محتوای سلامتکده حضرت ولیعصر (عج)