((طرز تهیه اسفید باج))
ابتدا بال جوجه یا مرغ را بپزید تا لعاب دهد. یک استکان برنج محلی را در 8 لیوان آب ریخته و بجوشانید تا آب آن تبخیر شود و لعاب دهد و یک لیوان آن بماند. علاوه بر برنج، جو هم میتوان به آن اضافه کرد (جو هم باید مانند برنج لعاب دهد.) برنج را به لعاب مرغ اضافه کرده و بعد به مواد فوق گشنیز، تره، جعفری و شنبلیله (مقدار کمی تازه) اضافه کرده و در پایان کمی ادویه و روغن زیتون اضافه می کنیم و روی شعله ملایم می گذاریم تا به قوام آید و لعاب دهد. غذای مذکور را در طول روز میل نمایید