انواع سوپ ها

انواع سوپ ها

انواع سوپ ها

  •  سوپ جو: جو 250 گرم، گشنیز 250 گرم، زرشک 50 گرم، ماش پوست کنده 100 گرم، شلغم و هویج و سیب هرکدام 2 عدد، از مجموع تخم کاسنی، تخم خرفه، تخم خیار، تخم گشنیز، تخم خربزه 2 قاشق غذاخوری را باهم بپزید. روز اول 15 عدد آلوبخارا در هر وعده به آن اضافه کنید. روز دوم50 گرم تمرهندی در هر وعده، روز سوم آبغوره به آن اضافه کنید.
  • آش جو: مقداری جو و نخود با گشنیز و جعفری و شلغم و مقدار کمی زیره و رازیانه و انیسون ذکر شده پخته شده و موقع مصرف کمی روغن زیتون اضافه شود.
  • سوپ گشنیز: که از گشنیز، شلغم، برگ چغندر، مقداری اسفناج و آلوبخارا با کمی برنج و ادویه جات ذکر شده در بالا و گوشت جوجه مرغ یا کبک یا بلدرچین تهیه شده باشد.
  • سوپ سبزیجات: سبزیجات آن شامل کرفس، کنگر، گشنیز، برگ پنیرک، آلوچه، ریواس کوهی، نعنا، جعفری (هر تعداد از سبزیجات که با توجه به فصل در دسترس بود) باشد و گوشت آن از گوشتهای ذکر شده در سوپ فوق باشد. چاشنی آن را آبغوره، سرکه، سماق، لیموترش، تمرهندی و یا آب انار تشکیل دهد
نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *