برنامه استاندارد غذايي

برنامه استاندارد غذايي

برنامه استاندارد غذايي

صبحانه: نان سنگک با مربای بالنگ یا مربای به، سیب، زنجبیل بدون شیره (فقط میوه مربا میل شود)، عسل، شیره انگور، بدون چای. ناهار:                                                                                                                      چلو (برنج آبکش شده )به همراه سماق یا کمی زیره یا گشنیز با گوشت راسته گوسفندی بدون چربی یا گوشت سینه مرغ یا فیله مرغ بدون چربی به صورت کباب یا ته چین یا آب پز کم آب. شام:                                                                                                                        مثل ناهار میل شود یا از فالوده سیب استفاده شود. به این ترتیب که 2-3عدد سیب پوست کنده شیرین رسیده رنده شده با یک قاشق غذاخوری شکر، 1 قاشق مرباخوری تخم خرفه نیم کوب شده، با 2 قاشق غذاخوری گلاب یا عرق بیدمشک با نان سنگک میل شود.                                                                                                                        زمان غذاخوردن منظم و سر ساعت باشد مثلا شب 8 صبح، 1عصر و 8 شب. بین وعده های غذایی چیز دیگری غیر از آب و چای ننوشید (البته اگر منع مصرف آب و چای ندارید .) . در صورت احساس ضعف از 1قاشق مرباخوری عسل بدون موم به صورت زیر زبانی استفاده شود .مصرف نوشیدنی ها از نیم ساعت قبل تا 2ساعت بعد از غذا ممنوع می باشد. نکته: این رژیم برای انواع بیماری ها به خصوص بیماری های گوارشی مفید است. مدت مصرف معمول این رژیم 2-4 هفته  است و بسته به نظر پزشک می تواند بیشتر یا کمتر شود.
نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *