ماء الشعیر طبی

«ماء الشعیر طبی»

مقداری جو پوست کنده (یک لیوان یا یک مشت جو) را با 15تا 20 برابر آب روی شعله ملایم گذاشته تا جوها شکفته شوند. به محض شکفتن جوها شعله را خاموش کرده و بگذارید مواد آن ته نشین شود. سپس آب روی آن را برداشته و صاف نموده و مقداری شکر به آن اضافه کنید و میل نمایید. شربتی که از این طریق به دست می آید ماءالشعیر طبی نام دارد. در طی روز می توانید چندین بار از آن میل نمایید. در دیابتی ها بدون شکر یا با کمی عسل طبیعی مصرف شود. مدت مصرف را می توان تا برطرف شدن اخلاط سوخته از بدن و پاکسازی کامل بدن ادامه دهید.

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *