كشك بادمجان كرمانی

th

 

کشک بادمجان کرمانی
مواد لازم:
بادمجان 1 کیلوگرم، چغندر پخته متوسط 3 عدد، سیر 3 حبه، کشک ساییده به مقدار لازم، پودر گردو و پودر بادام هرکدام نصف لیوان، نعناع 3 قاشق مرباخوری، روغن کنجد یا زیتون 6 قاشق چای‌خوری.
طرز تهیه:
بادمجان‎ها را پوست بکنید و به همان روش گفته شده در خورش کدو بادمجان آماده کنید. آن‎ها را بشویید و در ظرف مناسبی بچینید و سیر را به همراه 1 لیوان آب و3 قاشق غذاخوری روغن و مقداری نمک و فلفل و سایر ادویه اضافه کنید و غذا را روی حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد. حال 2 عدد از چغندرهای پخته شده را به آن اضافه کنید و با گوشت‌کوب کاملاً بکوبید و خوب مخلوط کنید و در انتها کشک را به غذا بیفزایید. مقداری روغن را در ظرفی بریزید و با حرارت بسیار ملایم فقط گرم کنید و کمی ‌زردچوبه را به همراه پودر نعناع به آن اضافه کنید و این مخلوط را به همراه کشک ساییده، زعفران و پودر گردو و بادام برای تزیین غذا به کار بگیرید. برای تزیین بیشتر، کمی‌ چغندر پخته را برش دهید و روی کشک بادمجان بچینید. بهتر است بعد از خوردن کشک بادمجان، چند عدد خرما میل کنید.

دیدگاه‌ها   
0 #1 tini 1397-07-02 13:16
باسلام خیلی ممنون ازینکه این سایت مفید رو طراحی کردین
ای کاش طبع غذاها رو هم ذکر کنید ممنون
نقل قول کردن
نوشتن دیدگاه


نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه