سلام لطفا طرز تخمیر سنتی خمیر نان را توضیح دهید و من طرز تخمیر با اب پنیر راهم بیان فرمایید وایا همه ی مواد را یکدفعه با هم مخلوط کنیم (ارد و نمک و اب پنیر)و این مواد جقدر باید بمانند

با سلام

شما باید آرد ونمک و آب نیم گرم را مخلوط و خوب ورز دهید تا شکل خمیری بگیرد. سپس روی آن را خوب بپوشانید تا کمی گرم شود وتخمیر انجام شوداما گرما نباید خیلی زیاد باشد چون احتمال ترش شدن ان وجود دارد.البته اگر مقداری خمیر تخمیر شده ازقبل داشته باشید وبه آن اضافه کنید سریعتر تخمیر اتفاق می افتد.

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه