سیب و چربی خون

سیب و چربی خون:

261825 1691                       

از دیدگاه طب سنتی سیب تقویت کننده کبد و معده است و مانع از این می شود که فضولات به این اندام ها بریزند. در نتیجه هضم غذا در بدن به خوبی انجام شده و از بروز بسیاری از بیماری ها بخصوص چربی خون بالا جلوگیری می شود.

در مطالعه ای که در سال 2013 در کره جنوبی انجام شد، مشخص شد که مصرف سیب و آب سیب در افراد چاق و دچار چربی خون بالا ، هم باعث لاغری و هم باعث اصلاح چربی خون در این افراد شد.مطالعات متعدد دیگر نیز نقش مثبت سیب و آب سیب را در کاهش دادن کلسترول و تری گلیسیرید خون اثبات کرده اند.

افراد می توانند به جای میان وعده در منزل یا محل کار خود از سیب استفاده نمایند. کسانی که از بی اشتهایی یا حالت تهوع در ابتدای صبح رنج می برند و آن را بهانه ای برای صبحانه نخوردن قرار می دهند، می توانند شب هنگام خواب و صبح بعد از برخاستن از خواب از سیب استفاده نمایند که باعث برطرف شدن بی اشتهایی و حالت تهوع می شود.

دیدگاه‌ها   

+1 #4 مدیر سایت 1394-04-20 23:30
با سلام
فرانک عزیز از نظر لطف شما متشکریم.
نقل قول کردن
+2 #3 مدیر سایت 1394-04-20 23:29
باسلام
آزاده جان ماتدابیر غذایی تحت عنوان تدابیر دیابت در قسمت خدمات سایت،قسمت تدابیر گذاشته ایم.لطفا آن را مطالعه و انجام دهید.در صورت حل نشدن مشکل قبل از استفاده ار داروهای شیمیایی لطفا یا مراجعه حضوری داشته باشید یا فرم شرح حال بیماری که شرحش در قسمت درباره ما سایت وجود دارد را پرکرده وبرای ما ارسال کنید.
نقل قول کردن
+3 #2 آزاده فراهانی 1394-04-19 09:16
سلام ، من دو هفته است متوجه شدم دیابت گرفتم دکتر رفتم قرص رژیم داداه حالا شما از نظرسنتی چی بخورم بعضی مواقع دارچین دم کرده میخورم مرسی
نقل قول کردن
+1 #1 فرانک رزاقی 1392-10-02 17:04
سلام از مطالب مفید تان در مورد خواص سیب خیلی متشکرم .
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه