سیب 2

 

 

قسمت دوم : سیب و قلب

 

 

 

Untitled

 

 

قلب پمپ گردش خون بدن است و عملکرد آن در بدن چه از دیدگاه طب سنتی و چه از نظر طب نوین از اهمیت ویژه ای برخوردار است. وظیفه قلب رساندن حیات به تمام اعضای بدن است و سلامت و اعتدال همه اعضای بدن به سلامت قلب وابسته است. از دیدگاه طب سنتی قلب معدن حرارتی است که آفرینش انسان بر پایه آن است و بدن به واسطه آن بقا می یابد و منشا انجام تمام اعمال حیاتی بدن است. این حرارت ، حرارت غریزی نامیده می شود. لذا سلامتی و صحت قلب باید بسیار مورد توجه قرار گرفته و از ایجاد بیماری در آن پیشگیری شود. همچنین لازم است که در صورت بروز بیماری به زودی اقدام به معالجه و درمان آن نموده و قلب را از آسیب ها و آفات رسیده به آن ایمن ساخت(2).

یکی از بهترین روشها در پیشگیری از بروز بیماری در قلب و نیز معالجه بسیاری از بیماری های قلبی، تقویت قلب است. از منظر طب سنتی تقویت قوای قلب باعث ایجاد شادی و نشاط می شود. خوردن سیب با تقویت قلب انبساط خاطر و شادی را به ما هدیه می کند. همچنین استفاده از عصاره آن در داروها و معجون های مفرح – که در درمان انواع مختلفی از بیماری ها در طب سنتی کاربرد دارند- به تقویت عملکرد و تاثیر این داروها کمک می کند. سیب عطر دل انگیزی دارد و این خصوصیت موجب می شود که حتی بوییدن آن هم مقوی قلب بوده و شادی بیافریند. در بیمارانی که از بیماری تپش قلب رنج می برند، مصرف سیب و آب سیب یکی از ساده ترین و بهترین درمانها محسوب می شود. همچنین افرادی که به علت ضعف قوای قلب دچار حملات مکرری شبیه به غش کردن می شوند، می توانند از ترکیب آب گوشت و آب سیب استفاده کنند. به این صورت که گوشت را کاملا پخته و آب آن را بفشارند و با آب سیب مصرف نمایند.

از ترکیبات دیگری که برای تقویت قلب به کار می رود، فالوده سیب است ؛ به این صورت که سیب رنده شده با مقداری گلاب، شکر و عرق بیدمشک مخلوط شده و مصرف شود. می توان این ترکیب را همراه با نان به عنوان وعده شام استفاده کرد.

در تمام موارد فوق سیب مصرفی باید کاملا رسیده و شیرین باشد. زیرا سیب نارس و بی مزه در بدن تولید اخلاط خام و مواد نامناسب می کند(2-1) .

در منابع طب جدید نیز فواید فراوان سیب برای حفظ سلامت و نیز درمان بیماریهای قلب و عروق بیان شده است. سیب از بالا رفتن کلسترول خون و رسوب آن در عروق جلوگیری می نماید و بدین وسیله از بروز بیماریهای قلبی پیشگیری می کند(4-3).

پس در کنار سیب ، این پزشک مهربان قلب و عروق ، با نشاط زندگی کنید و این شادی را از دلهای خود دریغ نکنید.

ادامه دارد...

منابع:

  1. 1.مخزن الادویه، حکیم عقیلی خراسانی
  2. 2.اکسیر اعظم، حکیم محمد اعظم خان چشتی

3. Apple juice consumption reduces plasma low-density lipoprotein oxidation in healthy men and women. J Med Food. 2000 Winter;3(4):159-66

4. Apple polyphenols and fibers attenuate atherosclerosis in apolipoprotein E-deficient mice. J Agric Food Chem. 2008 Jul 23;56(14):5558-63.

 

 

دیدگاه‌ها   

0 #4 فریبا یزدخواستی 1394-06-17 09:38
باسلام ایا مربای سیب هم خواص خود سیب را دارد .در ضمن همسرم عمل قلب باز انجام داده وبیماری دیابت دارد از انسولین استفاده می کنند. ایا سیب مصرف کنند.
نقل قول کردن
0 #3 مدیر سایت 1393-02-17 21:49
با سلام خدمت گلستان عزیز

ممنون از دقت نظر وپیشنهادتون.اما م سعی داریم که ماهانه مطالب جدید روی سایت بگذاریم که مخاطبان ناگهانی با انبوهی مطالب روبه رو نشوند وازمیزان توجه وکاربردی بودن مطالب کاسته شود.
نقل قول کردن
0 #2 مدیر سایت 1393-02-17 21:46
سلام
ممنونم عسل جان از توجهتون پیشنهادتان مورد بررسی قرار گرفت انشاا...در آینده نزدیک پیشنهاد شما اجرایی میشود.
نقل قول کردن
0 #1 golestan 1392-02-12 17:58
سلام خسته نباشید وب سایتتون عالیه فقط اگه ممکنه هرچه سریعترگسترشش بدین واطلاعات بیشتری در اختیارمون بزارین
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه