تدابير قوه باه آقایان

«هوالشافي»
پرهیزات:
سرکه، ترشیجات، لبنیات مخصوصا (ماست)، پنیر، کافور (خوردنی و بو کردنی)، شکوفه سنجد (خوردنی و بو کردنی)، اعتیاد و سیگار، نگاه کردن به تصاویر و فیلم‌های ناشایست در دراز مدت، کاهو، خشخاش، خرفه، خیار، لیمو ترش، کیوی، بو کردن عطرهای سرد (مانند گل سرخ و.. .) گشنیز، کرفس، زرشک، سیب ترش و...
توصیه‌ها:
زرده تخم مرغ با پیاز و جوز هندی یا کندر و کره محلی گاوی
چهار مغزها (بادام، پسته، فندق، گردو) با عسل. (حتما مغزها خام باشند).
شیربرنج، ورق طلا و نقره، مربای شقاقل، مربای زنجبیل، مربای هویج، خوردن خامه با عسل (با احتیاط به خاطر چربی زیاد)، آبگوشت، کله پاچه، معجون الثوم، معجون خبث الحدید، قرص خونساز (آیرون پلاس)، حلواهای گرم که گردو و شیر، 4 مغزها باشد بهتراست، خوردن غذاهای تند و تیز در صورت نبودن منع- غذاهایی که تولید خون خوب کنند مانند (انجیر، توت، گوشت پرندگان هوایی و .... روغن حیوانی، خوردن ماهی‌های گرم آبی با روغن بریان شده، خوردن شلغم، خرما با شیر گاو یا گوسفند، خوردن مومیایی با عسل، مربای به، گلقند و ....
«دواء الترنجبین (حکیم علوی خان)»
چهل درم ترنجبین (هر درم 3 گرم است) در 1 رطل (حدود 3 لیوان) شیر تازه گاوی ریخته و روی شعله ملایم گذاشته تا منعقد شود (به قوام آید) سپس 10 درم ثعلب مصری ساییده به آن اضافه کرده و روزی 2 بار صبح ناشتا و شب قبل خواب میل نمايید.

«دستور تهیه تخم تمر هندی»

پوست و گوشت میوه تمر هندی را جدا کرده و هسته آن را در آب4 روز بخیسانید تا پوست قهوه ای هسته جدا شود. سپس هسته ها را خشک کرده بکوبید و با عسل مخلوط کرده به صورت حب درآورید روزی 4-6 حب را میل کنید.

دیدگاه‌ها   

0 #1 سید محمد امین حسینی 1396-03-19 23:38
سلام
چطور می شود اسانس گل سرخ از نظر مزاجی گرم باشد ولی عطر آن سرد؟
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه