تدابیر کراتین بالا -آلبومینوری

بسمه تعالی
تدابیر کراتینین بالا- آلبومینوری:
صبح ناشتا:
یک لیوان مخلوط عرق خارشتر و خارخاسک ( از هرکدام نصف لیوان) داغ کرده + 2قاشق غذاخوری سکنجبین عسلی ساده + 2 قاشق غذاخوری خاکشیر و 1 قاشق غذاخوری تخم کتان، گرم میل شود.
یک ساعت بعد: یک لیوان آب انگور شیرین تازه بدون پوست و هسته (در صورت امکان آب انگور به عنوان صبحانه محسوب شود و بعد از آن صبحانه میل نشود.
اما در صورت تمایل به مصرف صبحانه: نیم ساعت بعد از آب انگور: صبحانه شامل
مربای سیب، مربای انجیر یا 7-5 عدد انجیر در شیر پخته یا همان مقدار انجیر در شیره انگور پخته یا عسل انجیر یا رب به و رب سیب با نان
به عنوان نان فقط از نانهای زیر استفاده شود:
1. جو پوست کنده 1 کیلو + تخم انیسون پودر شده 100 تا 200 گرم+ روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری + روغن کنجد 1 قاشق غذا خوری + شیر محلی 1 لیوان + کنجد بو داده و پودر شده 100 تا 200 گرم + شیره انگور 2قاشق غذا خوری (وسط خمیر ریخته شود)+ پودر گزنه مقداری + رب انار مقداری که به صورت خمیر درآورده و با مخمربه صورت نان پخته‌شود.
2. نانی مرکب از آرد برنج + مغز گردو + مغز بادام شیرین+ مغز تخم کدو+ فندق + پسته + مغز تخم خربزه و امثال اینها را پودر کرده و کمی شیر + شیره انگور به خمیر نان اضافه کرده و با مخمر خمیر را به عمل آورده و نان را بپزید.
طرز استفاده از مخمر: در یک استکان به اندازه یک قاشق چایخوری مخمر- که قبلا از نانوایی تهیه کرده اید- بریزید. به اندازه نوک قاشق چایخوری شکر و کمی آب ولرم – دقت کنید که آب نه گرم و نه سرد باشد- اضافه کرده و روی استکان را بپوشانید و چند دقیقه در محیط نیم گرم قرار دهید تا زمانی که پف کرده و حجم مخلوط آب و مخمر زیاد شود. سپس مخمر را به خمیر اضافه نموده و روی خمیر را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در محیط نیم گرم بگذارید تا خمیر به عمل بیاید. سپس داخل فر یا روی گاز نان را بپزید.
میان وعده:
• مغز 10 عدد بادام خام پوست کنده، 7 عدد پسته خام، 7 عدد فندق خام، 20 عدد مویز، 2 قاشق غذاخوری کنجد بوداده، یک قاشق چایخوری رازیانه، یک قاشق چایخوری تخم کرفس، کمی پودر نارگیل و یک قاشق چایخوری سیاهدانه را کوبیده (سیاهدانه طوری کوبیده شود که کاملا آرد شود) با شکر یا نبات، ساعت 10 صبح و 4عصر میل شود.
• 5 گرم تخم گشنیز+10 گرم شکر تیغال کوبیده با کمی شکر سفید مخلوط و 6 عصر میل شود.
ناهار و شام:
• مصرف روزانه نمک روزانه خیلی کم شود.
• موقع طبخ غذاها یک استکان آب آهن تاب در غذا ریخته شود.
الف) سوپ مخصوص کلیه هر روز استفاده شود:
1. پیاز فراوان، جو و ماش پوست کنده، سیاه دانه، پوست خربزه و هندوانه، گزنه، شاخه نازک انگور، پوسته داخلی سنگدان مرغ، پودر تخم خربزه، خارخسک و خارشتر، خارخسک و خارشتر جداگانه پخته و به قوام آورده شوند سپس به سوپ اضافه شود.
2. یک استکان برنج را در 8 برابر آب، سبوس گندم، جو، کدو مسمایی، بال مرغ خانگی یا گوشت بلدرچین، روغن زیتون و پیاز فراوان بپزند. علاوه بر آن به سوپ‌ها ترب سیاه، شلغم، هویج و سیب اضافه کنید.
ب) سایر غذاها:
• آش انار:
برنج را در آب نیم‌پز کرده، آب انار ترش با کمی شکر، یا آب انار شیرین و کمی آب بهِ شیرین به آن اضافه کرده با کمی روغن بادام شیرین یا شیره مغز بادام شیرین چند جوشی داده تا چاشنی جذب برنج شود. در هنگام پختن، نعناع تازه، هل، دارچین، دانه مویز، پیه اطراف کلیه بز (در صورت امکان) و کمی گوشت جوجه مرغ یا بره در آن بریزید.
• خورشت کرفس با زیره
• ماش پلو با گوشت پرندگان
• نخوداب : مقداری نخود را 24 تا 48 ساعت در آب خیسانده، تا نفاخیت آن کم شود. سپس همراه با گوشت پرندگان مثل جوجه خروس یا جوجه مرغ یا کبوتر و... و پیاز و ماش در آب بپزید و کف آن را بگیرید. سپس پونه، کرفس، مغز بادام و زیره افزوده شود.
• جوجه کباب یا کباب سایر پرندگان (خروس، کبوتر، بلدرچین و ...)
• والک پلو: و الک 500 گرم ،برنج 4 پیمانه ،روغن، نمک
ابتدا برنج را بشویید و خیس کنید.والک ها را هم بشویید و کمی درشت خرد کنید. می توانید والک ها را با قیچی مخصوص آشپزخانه نیز خرد کنید.بهتر است این پلو را به صورت دمی درست کنید، زیرا سبزی والک کمی ضخیم تر از سبزی های دیگر است و احتیاج دارد که بیشتر بپزد.برنج و والک را همراه نمک، روغن و مقدار لازم آب داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید. سپس قابلمه مواد را روی حرارت بگذارید و ابتدا حرارت اجاق را زیاد کنید وقتی آب برنج تقریباً تمام شد حرارت گاز را کم نمایید و در قابلمه را ببندید تا دم بکشد.
• نان مخصوص کلیه با کنجد پخته شده در شیره انگور
• نان مخصوص کلیه با فالوده سیب
• نان مخصوص کلیه با حلوای ماش
طرز تهیه حلوای ماش: یک پیمانه ماش پوست کنده را بکوبید و با روغن کمی تفت دهید. 2 پیمانه شیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا کمی غلیظ شود. سپس مقداری عسل اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید. پیش از برداشتن یک چهارم پیمانه مغز بادام پوست کنده خرد شده و کمی زیره سبز اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
نوشیدنی: (آب و چای اصلا مصرف نشود و به جای آنها از نوشیدنی های زیر استفاده شود)
• مخلوط آب شلغم، آب ترب ، آب هویج، آب سیب، آب کاهو روزی 4 استکان حتما میل شود.(ساعت 10 صبح، 12 ظهر، 4 عصر، 8 شب) [اگر فصل هندوانه است، کمی آب هندوانه نیز به مخلوط آبمیوه اضافه شود)
• تخم خربزه 15 گرم، تخم گشنیز 10 گرم، تخم گرمک (یا تخم خیار یا تخم خیارچنبر[خیلی بهتر است]) 10 گرم، تخم خرفه 5 گرم در عرق خارشتر و خارخاسک خیسانده شیره کشیده روزی 3 بار میل شود.(11 صبح، 5 عصر، 10 شب)
در صورتی که علاوه بر نوشیدن آبمیوه فوق تشنه شدید:
• ماء الشعیر طبی: جو پوست کنده را با 10 تا 15 برابر آب خیسانده‌ روی شعله ملایم قرار دهید. به محض شکفته شدن جوها، آن را از ‌روی حرارت برداشته سرد کرده و صاف کنید و نیم گرم بنوشید.
• شربت لیمو: مقداری شکر را در ظرفی ریخته و رویش را با آب لیموترش تازه بپوشانید و یک شب در ظرف در بسته در هوای معمولی بگذارید بماند. سپس صاف کرده و با مقداری دیگر آبلیمو روی کمی حرارت به قوام آورید. موقع مصرف با مخلوط آب آهن تاب و عرقیات خارشتر و خارخاسک رقیق شده میل شود.
به جای چای:
• جوشانده ریشه شیرین بیان 10 گرم، ریشه کاسنی 15 گرم، ریشه کرفس 20 گرم، ریشه رازیانه 10 گرم، اکلیل 5 گرم، زیره سبز 5 گرم، پوست بید 15 گرم، وج 5 گرم، عناب 20 عدد در عرق خارخاسک و خارشتر و با 50 گرم ترنجبین شیرین شود. روزی 3 مرتبه هر بار یک استکان حتما میل شود.
میوه:
• سیب، به، انار شیرین، انگور شیرین، گلابی، هویج
سایر دستورات (با صلاحدید و تحت نظر پزشک):
• روغن مالی روی کلیه ها با روغنهای گرم (زیتون، بابونه، قسط و ...) روزانه انجام شده و سپس حوله خشک داغ یا اطوی داغ روی یک حوله 1 دقیقه روی کلیه ها قرار داده شود. سپس در بقیه اوقات شال پشمی یا پارچه ای دور کلیه ها بسته شود و کلیه ها از سرما محفوظ بماند.
• بادکش کلیه ها یک روز در میان انجام شود.
• در بیماران گرم مزاج: مقداری آلبالو (بی نمک) را در یک لیوان آب جوش ریخته، چند گرم عسل اضافه کرده ، شب خیسانده و صبح به بیمار بدهند.
• 120گرم ترنجبین را در حدود 3 لیوان شیر تازه گاوی ریخته و روی شعله ملایم گذاشته تا منعقد شود (به قوام آید) سپس 10 درم ثعلب مصری ساییده به آن اضافه کرده و روزی 2 بار صبح ناشتا و شب قبل خواب میل نمايید.
• تنقیه از شکر سرخ 50 گرم، گل خطمی 10 گرم، گل پنیرک 10 گرم، تاجریزی 20 گرم، گزعلفی 10 گرم، + کمی زهره گاو
نکته مهم: مصرف سنبل الطیب در آلبومینوری ممنوع است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه