رژیم غذایی سنگ کیسه صفرا

آش جو:
جو 250 گرم، گشنیز 250 گرم ( تخم کاسنی، تخم خرفه، تخم خیار، تخم گشنیز، تخم خربزه، مجموع آنها 2 قاشق غذاخوری) +زرشک 50 گرم + ماش پوست کنده 100 گرم+ شلغم + هویج + سیب
- روز اول + 15 عدد آلو بخارا در هر وعده
- روز دوم + 50 گرم تمر هندی در هر وعده
- روز سوم + آبغوره
- روز چهارم
صبحانه: آش
ناهار: زرشک پلو با مرغ پر روغن زیتون و یک ساعت بعد ناهار یک لیتر دوغ + گل سرخ که از شب قبل در آن خیسانده باشیم.
شام: بچه کبوتر با روغن کنجد یا زیتون.
- روز پنجم: از 6 صبح هر 40 دقیقه یک لیوان آب سیب و هویج (2 بار سیب- 1بار هویج) تا ساعت 1 عصر سپس 6-7 ساعت استراحت.
از ساعت 7 عصر هر 1 ربع ساعت 25 سی سی روغن زیتون+ اسانس نعنا 4 قاشق غذا خوری غرغره کرده قورت دهید بلافاصله 1 قاشق غذا خوری آب لیموی ترش میل کرده. هر بار بعد از خوردن روی شانه راست بخوابید و تا فردا صبح چیز دیگری میل نشود ممکن است زود بالا می آورد یا مدفوع سبز رقیق پیدا شود.

دیدگاه‌ها   

+2 #3 reza.p 1394-10-08 11:42
باسلام دو سوال داشتم درمورد رژیم سنگ کیسه صفر

1-آش جویی که دررژیم آمده برای یک روز در یک وعده باید خورده شود و یا مثلا صبح ظهر شب باید خورده شود؟
2-در قسمت روز پنجم که روغن زیتون 250 سی سی باید خورده بشه هر یک ربع این مقدار تا چند بار باید ادامه پیدا کنه /چون دررژیم مبهم آمده؟

باتشکر.ممنون میشم از پاسخ سریعتر شما
نقل قول کردن
+1 #2 مدیر سایت 1394-03-15 21:15
با سلام
مدت ادامه این رژیم غذایی بستگی به شرایط بیمار دارد و نیز شرایط بیمار تعیین میکند تا پزشک معالج چه زمانی برای سنوگرافی ایشان را ارجاع بدهد. قابل توجه بیماران مبتلا به سنگ کیسه صفرا ، برای درمان این رژیم کافی نمیباشد لازم است در کنار این رژیم غذایی داروهایی نیز به تشخیص پزشک مصرف شود.
نقل قول کردن
0 #1 مرادخانی 1394-03-15 17:28
با سلام و احترام
بعد از روز پنجم رژیم غذایی چگونه باشد؟ چند مدت بعد باید بریم سونو؟
با سپاس
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه