توصیه های قبل و بعد از فصد

 

تـوصیـه هـای قبـل از فصـد
1- فصد رگ ، قدرتمندترین و موثر ترین شیوه درمان طب سنتی معرفی شده است که می تواند ، به یکباره بخش زیادی از خون فاسد را از بدن دفع کند و سمومی که سالها در بدن تجمع یافته است را از بدن بیرون کند.
2- در فصد رگ ، ابتدا موضع خاص آن (فصد 64 موضع دارد که هر کدام برای یک بیماری خاص و به شیوه ای خاص خونگیری می شود) با ماده بی حسی آماده می شود و سپس دستیار (پزشک ) با تیغ بیستوری استریل شکاف کوچک و سطحی به اندازه 3-2 میلیمتر در ورید ایجاد می کند و با مانورهای خاص (21 مانور دارد ) خونریزی به عمل می آید.
3- عملیات فصد درد چندانی ندارد و اگر تحت نظر پزشک حاذق صورت بگیرد عوارض و خطری ندارد (توجه بفرمائید " پزشک حاذق" نه پزشکی که اطلاعات محدودی از طب سنتی دارد...) فصد اثرات درمانی عجیب و خارق العاده ای دارد اما اگر نابجا و بدون مورد تجویز شود بحرانهای جسمی ایجاد خواهد شد.
4- مصرف غذاهای سرد (لبنیات ، تخم مرغ، ماهی ، برنج، مرغ، خیار و کاهو ، کیوی ، گوجه فرنگی ، ماکارونی ،آش جو ، لوبیا ) قبل از فصد مجاز نیست.
5- مصرف رب انار و گلاب (6 واحد آب انار + یک واحد گلاب ) مسهل ها و منضج های گیاهی قبل از فصد (حداقل یک هفته ) ،بازده فصد را بسیار مطلوب می کند. از پزشک خود فهرست مسهل ها و منضج ها را بخواهید.
6- فصد تابع زمان و ساعت خاص است. جهت حصول نتیجه بهتراست، دقیقاً در زمانی که پزشک تعیین کرده است تشریف بیاورید.
7- 24 ساعت قبل از فصد مقاربت جنسی (نزدیکی ) خودداری نمائید.
8- گرسنگی یا پرخوری و بی خوابی و کم خوابی سبب کاهش تاثیر فصد خواهد شد.
9- زنها در حاملگی و ایام عادت ماهیانه نباید فصد کنند.
10- قبل و بعد از فصد استحمام طولانی و گرم و سونا و جکوزی جایز نیست.
11- زمان فصد آرامش روحی و عصبی و جسمی لازم است . در صورت داشتن استرس و ترس ، اضطراب و هیجان زیاد یا نشاط بیش از حد با پزشک و دستیار مشورت کنید.
12- اگر قبل و زمان فصد ، تلخی دهان و خشکی دهان دارید اندکی رب انار و رب آلو تناول کنید.
13- اسهال ، ادرار زیاد ، تعریق فراوان قبل، استفراغ فراوان قبل از فصد نباید باشد.

 

تـوصیـه هـای پـس از فصـد
1- تا 8 ساعت بعد از فصد دست خود را خم و راست نکنید.
2- موضع فصد قدری دردناک خواهد بود.(بطور طبیعی) از کمپرس گرم یا روغن میخک برای تخفیف درد استفاده کنید.
3- د ر صورت خونریزی یک قطعه گاز استریل یا پارچه تمیز را روی موضع قرار دهید و با دست دیگر بیست دقیقه فشار نقطه ای و محکم وارد آورید.
4- تا 24 ساعت پانسمان را تعویض نکنید.
5- پس از 24 ساعت تماس دست با آب بلامانع است.
6- مصرف غذای سنگین و چرب و پر خوری پس از فصد بسیار ضرر دارد.
7- پس از فصد حتی المقدور کمتر سر پا بایستید و پیاده روی کمتری داشته باشید .
8- فصد ایده آل 3 مرحله پشت سر هم طی چهارده روز است که هر بار به مقدار بیشتری سودا و بلغم و خون فاسد از بدن دفع می گردد.( با تجویز پزشک تعیین می گردد. )
9- خواب پس از فصد تا 6 ساعت ممنوع است.
10- مصرف غذاهای شور و حمام گرم پس از فصد جایز نیست .(هر 8 ساعت یک لیوان شربت عسل تا سه روز) مصرف شربت عسل ، آب انار و گلاب مالت جو و شکر سرخ پس از فصد مفید است.
11- پس از فصد 5 شب ، بجای شام قدری گوشت گوسفند را کباب کنید (با روغن حیوانی یا روغن کنجد) و با سماق فراوان و لیمو ترش ( بدون نان و بدون برنج) خالی میل نمایید.
12- تا 48 ساعت پس از فصد از نزدیکی جنسی خودداری نمایید.
13- نباید به خون فصد نگاه کنید.
14- ندرتاً پس از فصد عوارضی نظیر تب و تپش قلب ، ازدیاد فشار خون ، اضطراب ، سردرد، سردی و لرز بدن ، رنگ پریدگی ، تهوع و ... پیش می آید که پزشک شما را راهنمایی خواهد نمود. (این عوارض موقت و مقطعی بوده و جای نگرانی ندارد.)
15- غذاها و میوه جات و ادویه یا بسیار سرد یا بسیار گرم پس از فصد ممنوع و مضر می باشد و بهتر است از اغذیه معتدل نظیر سکنجبین ، گلابی ، خورشت قیمه ، کرفس ، سیب ، شیر برنج ، سوپ جو و ... استفاده کرد.
16- تا 48 ساعت پس از فصد مصرف تخم مرغ و غذاهای حاوی تخم مرغ ممنوع است.
17 – غذاهای بسیار تند و تیز و بسیار ترش و بسیار شیرین تا 24 ساعت ممنوع است.
18- در صورت عطش و خشکی دهان پس از فصد مصرف ماء الشعیر و شکرسرخ هر 8 ساعت میل شود.
19 – مصرف لبنیات و ماهی و ترشی جات پس از فصد تا 24 ساعت جایز نیست .

گردآورنده :گروه تحقیقاتی دکترافشاری( موسسه حجامت مازندران وسایت کیمیامهرطب) تلفن:021-66414304-66407541

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه