تدابیر بیماری پارکینسون

  

 نیم ساعت قبل از صبحانه 2 قاشق غذا خوری خاکشیر در یک لیوان مخلوط عرق بادرنجبویه و گاوزبان، خارشتر، تاجریزی و کمی گلاب داغ شده که با کمی نبات شیرین شده باشد.

صبحانه : نان سنگک برشته (خمیر نباشد) با مربای بالنگ یا مربای به یا مربای سیب َبدون  شیره (فقط میوه ی مربا میل شود) بدون چای . (می توانید در روزهای مختلف به طور متناوب از مرباهای ذکر شده استفاده کنید.)

بادام 10 عدد+ 7 عدد فندق به صورت پوست کنده(مغز سفید آن مصرف شود) یا به صورت حریره بادام و فندق یا شیربادام و فندق(بادام پوست کنده  +فندق+یک لیوان آب+ 1 قاشق مرباخوری عسل یا کمی نبات در مخلوط کن مخلوط شود.)

مویز 30-21 عدد    

 1 قاشق غذاخوری گلقند 

میان وعده:    یک عدد سیب یا گلابی متوسط شیرین رسیده پوست کنده رنده شده با کمی گلاب و عرق بیدمشک عسل و زعفران  و کمی عرق بهارنارنج (میکس شود)

یا

سیب یا گلابی شیرین رسیده پوست کنده پخته شده و له شده با کمی دارچین و زعفران و پودر پسته

یا

 آب سیب یا آب گلابی با افزودنی های ذکر شده                    

ناهار  :  گوشت قرقاول یا گوشت بلدرچین یا جوجه مرغ با نخود،  پیاز وکمی نمک و زردچوبه وفلفل سیاه و آویشن و  زعفران و هل و دارچین و میخک و انیسون خوب بپزد. در انتهای طبخ 10-5 عدد بادام درختی پوست کنده و خرد شده و کمی روغن زیتون اضافه شود ، چند جوش بخورد و از روی حرارت برداشته شود. با نصف تا 1 استکان عصاره استخوان راسته گوسفند[1] مخلوط شود. در صورت تحمل با مقداری برنج پخته میکس شود.

از سبزیجات و ادویه جات شوید ، نعناع،جعفری، زیره ، رازیانه ، انیسون ،دارچین، زعفران، هل، زنجبیل  حتما در غذاها  استفاده کنید.

شکر و زنجبیل را به نسبت 8 به 1 مخلوط کرده و بعد از هر وعده غذایی نصف قاشق مرباخوری از مخلوط بخورید.

نخوداب حتما در رژیم غذایی هفتگی قرار گیرد. به این صورت: یک مشت نخود آبگوشتی را به مدت 24ساعت در آب بخیسانید، نخود را همراه با پیاز وگوشت های توصیه شده آب پز کرده  بعد از پخته شدن مقداری جعفری خرد شده و شوید خشک وادویه جات ذکر شده و روغن بادام یا زیتون افزوده شود.

شام  :  مثل ناهار میل شود یا از فالوده سیب استفاده شود .به این ترتیب که 2- 3عدد سیب رنده شده با یک قاشق غذاخوری شکر ، 1 قاشق چایخوری تخم فرنجمشک ، با 2 قاشق غذاخوری گلاب یا عرق بیدمشک و کمی عسل و زعفران با نان سنگک میل شود.

بجای آب و نوشیدنی:

آب سیب شیرین رسیده یک پارچ با کمی زعفران و گلاب و عسل و یک قاشق غذاخوری شربت رضوی مخلوط کنید و در یخچال بگذارید. هر 4 ساعت یک استکان از ترکیب را با 1 قاشق غذاخوری خاکشیر میل کنید.

شربت سیب: مقدار دلخواه آب سیب را روی شعله بگذارید تا نصف شود،آنگاه آن را صاف کرده و بگذارید یک شب بماند.سپس دوباره روی شعله ملایم بگذارید تا غلیظ شود، دوباره صاف کرده و در ظرف شیشه ای بریزید. خواستید شربت شیرین تر باشد، به ازای هر سه کیلو از افشره سیب، شربت را  با 420 گرم شکر به قوام بیاورید.

شربت میوه ضد پاركينسون‏:

عرقیات: گل‏گاوزبان، سنبل الطيب، مرزنجوش، بادرنجبويه، اسطوخودوس، كيالك، شيرين‏بيان از هركدام يك شيشه.

آب‏ميوه‏ها: به، سيب، انگور سياه، آب داخل نارگيل، گلابى، انبه از هركدام 250 گرم.

طرز تهيه:

آب‏ميوه‏ها و عرقيات را 10 دقيقه روى شعله ملايم بجوشانيد، سپس مقدارى عسل و يا شكر و يا قند به اندازه‏اى كه شيرين شود وارد كرده و 10 دقيقه ديگر بجوشانيد. نصف قاشق چايخورى زعفران سائيده اضافه و 10 دقيقه ديگر بجوشانيد. در يخچال نگهدارى كنيد. روزانه بين 1 تا 3 استكان ميل كنيد.

میوه های مفید: سیب، به، گلابی، انگور شیرین

زمان غذا خوردن منظم و سر ساعت باشد مثلا 8 صبح، 1عصر و 8 شب. در صورت احساس ضعف از 1قاشق غذاخوری عسل طبیعی بدون موم به صورت زیر زبانی استفاده شود.مصرف نوشیدنی از نیم ساعت قبل  تا 2ساعت بعد از غذا ممنوع می باشد. از مصرف مخلفات (سالاد و ...) همراه غذا خودداری شود.

پرهیزات:

عدس ، بادمجان ، گوشت گاو و گوساله، ماهی، دوغ، ماست، پنیر، سبزیجات و میوه جات با طبیعت سرد مثل گوجه فرنگی، خیار، کاهو، خرفه، هندوانه، هلو، نارنگی، پرتقال و ...، قهوه ، نسکافه ، کاکائو، یخ، آب یا نوشیدنی که برای سرد کردن در آن یخ انداخته باشند، غذاهای آماده و موادغذایی کارخانه ای (اعم از چیپس  وکیک و کلوچه و بیسکوئیت و ...)، انواع مواد غذایی فراوری شده ،غذاهای مانده و فریزری، سوسیس و کالباس، پیتزا و انواع فست فودها و سس ها، الویه ، ماکارونی ، قارچ ،سیب زمینی، موز،غذاهای تند و شور، ترشیجات، غذاهای بسیارچرب و سرخ شده، روغنهای نباتی جامد و مایع صنعتی،  شیرینی جات مصنوعی، انواع آبمیوه های صنعتی و نوشابه های گازدار

 

[1] ) 5/1 کیلو استخوان راسته گوسفند را بدون گوشت و مغز حرام با نمک و پیاز و زردچوبه در دیگ زودپز با آب فراوان حدود 8 ساعت  بپزید تا استخوان ها کاملا نرم شوند.عصاره آن را بگیرید و تفاله را دور بریزید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه