تدابیر تحلیل لثه

بسمه تعالی

تدابیر لثه تحلیل رفته:

هلیله سیاه را خرد کنید و با کمی عسل و چند قطره روغن بادام شیرین مخلوط نمایید. صبح ها 5-4 تکه از آن را برداشته، چند دقیقه در دهان نگه دارید و سپس با آب و عسل قورت دهید.

بادام درختی خام تازه، روزی 10 عدد میل شود.

در وعده صبحانه 5 عدد انجیر خشک را در شیر بجوشانید و موقع میل کردن چند دقیقه در دهان نگه دارید و سپس قورت دهید.

به عنوان میان وعده سالادی متشکل از هویج، ساقه کرفس، گشنیز و برگ تربچه خرد شده تهیه نمایید و با کمی رب انار ملس مخلوط نموده و روزی 2 بار به خوبی بجوید و میل کنید.

روزی 2 بار فالوده سیب با کمی تخم فرنجمشک میل شود.

میوه به را پوست بکنید، خوب بجوید و میل نمایید.

در وعده ناهار و شام آش سماق و آش زرشک که در انتهای طبخ چند عدد مغز بادام درختی خام پوست کنده به آن اضافه شده باشد، در برنامه غذایی قرار گیرد.

روزی 3 بار روغن زیتونی که از زیتون نارس گرفته شده را با کمی پودر آویشن، پودر هل و میخک مخلوط نموده و با انگشت بر لثه ماساژ دهید. می توانید در فصل گردو، پوست سبز گردو را خشک کنید و بسایید و پودر آن را نیز به ترکیب فوق اضافه نمایید.

هفته ای 3 بار مخلوطی از نمک، سکنجبین عنصلی، گلاب و روغن گل سرخ تهیه کنید و روی لثه مالش دهید.

سماق+ برگ مورد+ گل سرخ+ زیتون + زردچوبه+ پوست یک عدد سیب درختی + پوست سنجد+ برگ توت همه را (یا هر کدام که در دسترس بود) جوشانده و صاف کنید. سپس مقداری از آب نمکی که زیتون را در آن نگاه می دارند و کمی آبغوره به آن اضافه کنید و مخلوط حاصله را روزی 3 بار دهان شویه نمایید.

جویدن موارد زیر به تقویت لثه کمک می کند:

کندر، مصطکی، برگ زیتون، برگ توت، برگ شاهتوت

پرهیزات:

از جویدن تره، کبر (ترشی کبر) و انبه پرهیز نمایید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه