تدابیر کم کاری ترویید

پرهیزات:

انواع روغن های نباتی و مایع (به جز روغن بادام، روغن زیتون و روغن کنجد)، انواع کره های گیاهی و مارگارین، انواع آبمیوه های صنعتی، انواع مواد غذایی خمیری و حجیم (تریدها، ماکارونی، لازانیا، رشته های صنعتی، نان باگت و سایر نانهای فانتزی حجیم و...)، انواع مواد مخدر و دخانیات (سیگار و... )، انواع نوشیدنی های گازدار (نوشابه، دلستر و...)، انواع سس های صنعتی(مایونز، کچاپ، گوجه فرنگی و ...)، انواع فست فود مانند ساندویچ پیتزا، خمیر و پنیر پیتزا، انواع فراورده های گوشتی صنعتی (سوسیس، کالباس، همبرگر، کباب لقمه و...)، انواع تنقلات مصنوعی (پفک، چیپس، آدامس، شکلات و کاکائو، اسنک، نوشمک، یخمک و...)، قند، شکر مصنوعی و هرآنچه در آن قند و شکر مصنوعی به کار رفته است، انواع شیرینی جات قنادی، بیسکوییت و آب نبات، انواع نان های سفید (فانتزی و نان هایی که دارای آرد نول می‌باشد)، مرغ و تخم مرغ ماشینی، کشک کارخانه ای، رب گوجه فرنگی کارخانه ای، انواع کمپوت و کنسرو صنعتی، یخ و آبی که یخ در آن ذوب شده باشد، انواع بستنی و فالوده صنعتی، چای سیاه و غلیظ، خوردن غذاهای پرچرب، انواع غذاهای آماده، انواع نوشابه های الکلی، گوشت گاو و گوساله، خیار و گوجه گلخانه ای، سرخ کردنی ها، خوردن غذاهای مختلف روی هم، خوردن نمک زیاد، انواع غذاهای شور (خیارشور، ماهی دودی و کارخانه ای، انواع ترشیجات که با سرکه های صنعتی تهیه شده باشند (کارخانه ای)، کشمش و زرشک تیزابی، خوردن غذاهای مانده، بیات و فریز شده، استفاده از زود پز، سرخ کن، مایکروفرو، غذاهای رستورانی، انواع مواد کافئین دار (قهوه، نسکافه و...)، استفاده از لوازم بهداشتی آرایشی و رنگ موی شیمیایی

+ پرهیز از میوه ها و غذاهای با مزاج سرد مانند گوجه فرنگی، خیار، آلو، هلو، هندوانه، اسفناج، ماست، دوغ، ترشی ها و سرکه و ...، پرهیز از مصرف شلغم و سبزیجات خانواده کلم، سویا، بادام زمینی

توصیه ها:

  • ورزش از روزی 20 دقیقه شروع شده و حداقل به روزی 1 ساعت برسد.
  • آبتنی در آب های گرم معدنی
  • روغن مالی گردن روی غده تیروئید با روغن سیاهدانه و کنجد روزی 6-7 بار

رژیم غذایی:

نوشیدنی ها:

  • شربت آب و عسل
  • مخلوط آبمیوه ها: آب سیب رسیده شیرین، آب به شیرین، آب گلابی شیرین(یا هر کدام که در دسترس بود) از هر کدام یک لیوان تهیه کنید و با کمی عسل یا نبات روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کمی غلیظ شود. سپس با عرق بابونه، عرق گاوزبان، عرق بهارنارنج از هر کدام نصف استکان و عرق نعناع یک سوم استکان مخلوط کنید. در انتها کمی زعفران اضافه نموده و در طول روز 4-3 استکان از ترکیب فوق میل کنید.
  • شربت گاوزبان: گاوزبان و بادرنجبویه به اندازه مساوی در40برابر آنها آب جوشانده تا نصف شود. صاف کرده عرق بیدمشک و گلاب به آن اضافه کرده با قند به قوام آورده زعفران را با گلاب حل کرده به آن بیفزایید5-25گرم از آن را با گلاب یا آب سرد میل کنید.
  • شربت شیره انگور: یک قاشق غذاخوری شیره انگور را در یک فنجان آب ریخته مخلوط کنید و هر 3 ساعت یکبار میل کنید.

غذاها:

  • در تمام غذاها از ادویه جات آویشن، دارچین، میخک، زعفران، زنیان، زیره و انیسون استفاده شود.
  • شوید پلو، زیره پلو ، پلوی زعفرانی
  • نخوداب با گوشت گنجشک، بلدرچین، جوجه مرغ یا خروس با دارچین، میخک، زعفران
  • زیرباج: نیم کیلو گوشت مرغ را تکه تکه کرده با پیاز، دارچین، نخود پوست گرفته، روغن کنجد و آب بجوشانید تا بپزد.200گرم سرکه،100گرم جلاب یا شکر، مغز بادام که درگلاب شیره گرفته باشند،گشنیز خشک، زیره و زعفران به آن اضافه کنید تا جا بیفتد.
  • جوجه کباب یا کباب بلدرچین یا کبک
  • آش ماش و نخود: ماش را در مقداری آب بجوشانید تا پوست آن بترکد. آنگاه مقداری آب سرد به آن اضافه کنید تا پوست از ماش جدا شود و روی آب بیاید. ماش، نخود، پیاز، زردچوبه، گوشت مرغ یا گوسفند، و سبزی شامل گشنیز و جعفری با هم پخته شود. برای جلوگیری از نفخ می توان شوید و زیره نیز اضافه نمود.

میان وعده ها:

  • فالوده سیب: سیب پوست کنده را رنده کنید و کمی عسل، گلاب و زعفران (و در صورت تمایل عرق بهارنارنج یا بیدمشک) اضافه کرده میل نمایید. این ترکیب را می توانید در وعده شام با نان میل کنید. به ترکیب فوق می توان یک قاشق چای‌خوری تخم فرنجمشک نیز اضافه کرد.
  • حلوای سیب: سیب شیرین و رسیده پوست‌کنده را با آب کم بپزید یا بخارپز نمایید تا له شود. عسل یا شکر را به همراه هل و گلاب در ظرف دیگری به قوام بیاورید. سیب له‌شده را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شده و به قوام حلوا درآید. سپس آن را در سینی پهن کرده و روی آن مغز پسته بپاشید.
  • حلوای گردو و زعفران: 100 گرم گردوی چرخ شده را به همراه یک لیوان آب در قابلمه‌ای مناسب ریخته و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید. زمانیکه جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا گردو به مدت سه ساعت بپزد. یک دوم پیمانه برنج را خیس کنید. یک ساعت پس از پختِ گردو، آبِ روی برنج خیس شده را خالی کنید و برنج را به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا بپزد و به روغن بیفتد. پس از دو ساعت، یک پیمانه شکر را به تدریج به حلوا اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا زمانیکه مخلوط کاملاً خشک و تیره رنگ شود و به دست نچسبد. سپس یک قاشق سوپخوری آبی که زعفران در آن حل شده را اضافه کنید و حلوا را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر بریزید. پس از سردشدن، آن را برش دهید، روی آن را با گردو تزیین و سرو کنید.
  • گلقند عسلی +عرق رازیانه (صبح ها ناشتا میل شود.)

میوه ها:

سیب، گلابی، انجیر، انگور شیرین، مویز

دیدگاه‌ها   

0 #2 مدیر سایت 1397-08-15 14:52
به نقل از مدیر سایت:
[quote name="tini"]باسلام مرسی از مطالب خوبتان...لطفا در مورد ورم ملتحمه چشم و ورم پلک و درمان اون مطلب بگذارید
در طب جدید بهش میگن بلفاریت و میگن درمان
نداره. این خیلی دردناکه. من جایی خوندم که
ابن سینا ورم ملتحمه رو چند قسمت دسته بندی کرده.
بلغمی ..صفرایی..سودایی یا دموی و گاهی ترکیب دو خلط همزمان که باعث انجماد و تشکیل پلاک در غدد چربی پلک میشه و همچنین خوندم گه اینطور اشخاص باید فقط غذای لطیف بخورن و غذای غلیظ ممنوعه لطفا لیست غذاهای لطیف که خون صالح تولید میکنند و غلیظ رو قراربدین و تدابیر درمان
این بیماری رو هم قراربدین ممنون میشم[/quoteلطفا پرهیزات کلی برای تمامی بیماران و تدابیر چشم را مطالعه نمایید.

لطفا پرهیزات کلی برای تمام بیماران و تدابیر چشم را مطالعه نمایید.
نقل قول کردن
0 #1 هلنا 1397-07-05 09:27
با سلام و ممنون از مطالب خوبتون
آقای دکتر ببخشین آیا همین رژیم برای دختر بچه 4 ساله که کم کاری تیروئیدداره و مقدار tsh آن 8 می باشد و دارای کمبود ویتامین d نیز می باشد جوابگو می باشد .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه