تدابیر ریفلاکس

از دیدگاه طب ایرانی سوزش معده و ترش کردن آن می‌تواند به علت رطوبت زیاد در دهانه معده باشد که در این صورت احساس سوزش و ناراحتی با گرسنگی بهبود یافته و با مصرف غذا تشدید می‌شوند.

پرهیزات در بیماران دچار ریفلاکس:

خوراکی های با مزاج سرد و مرطوب مانند هلو، هندوانه، خیار، ماست، دوغ، شیر، کاهو، گوجه فرنگی و ...، آب یخ، قهوه، نسکافه، کاکائو، بادنجان، گوشت گاو و گوساله، ترشی و سرکه، غذاهای تند و پر ادویه، فست فود، غذاهای کارخانه‌ای و آماده، انواع نوشابه‌ها و آبمیوه‌های صنعتی

رعایت توصیه‌های زیر در بیماران دچارترش کردن و سوزش معده مفید است:

  1. رعایت آداب صحیح غذا خوردن.
  2. پرهیز از غذاهای غلیظ و نان‌هایی مثل نان فطیر که هضم خوبی ندارند.
  3. بهتر است به‌عنوان غذا از چلو گشنیز با گوشت‌های لطیف و سریع الهضم (مانند جوجه مرغ، کبک، بلدرچین) به‌صورت کبابی استفاده کنید.
  4. استفاده از دم‌کرده بابونه، نعناع، رازیانه و بادرنجبویه نیز سوزش معده را تسکین می‌بخشد.
  5. رب به یک قاشق مرباخوری بعد از هر وعده غذا میل کنید.
  6. به را پوست بکنید و قطعه‌قطعه کنید و حدود 6 تا 7 ساعت با آب کم بپزید. سپس آن را کاملاً له کنید و به‌اندازه یک کاسه ماست‌خوری کوچک میل کنید.
  7. بادیان دو قاشق و شکر سرخ یک قاشق را آسیاب کنید و یک قاشق مرباخوری از مخلوط را بعد از غذا میل کنید.
  8. یک قاشق مرباخوری تخم بالنگو را در یک لیوان آب جوش بریزید تا لعاب دهد. روزی 2 بار میل کنید.
  9. مداومت بر خوردن هویج پخته در روغن زیتون در برطرف کردن ریفلاکس موثر است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه