تدابیر دوقلوزایی

بسمه تعالی

تدابیر دوقلوزایی:

  1. مقداری از پنیر مایه گوسفند یا شتری که دوقلو زاییده باشند را داخل اپلیکاتور بکشید. بلافاصله بعد از پاک شدن از قاعدگی، به مدت 3 شب داخل واژن استفاده نمایید. از شب چهارم به بعد تا زمان قاعدگی بعدی به صورت یک شب درمیان نزدیکی داشته باشید.
  2. در روزهای پاکی هر روز به میزان 3-2 نخود از پنیر مایه فوق را با کمی عسل بخورید.

تدابیر غذایی:

رعایت این تدابیر غذایی مدتی قبل از اقدام به بارداری تا زمان لقاح توصیه می شود: (زن و شوهر هردو رعایت نمایند):

  1. شیر بادام و گردو

مواد لازم: مغز بادام درختی خام پوست‎کنده نیم پیمانه، پودر گردو یک چهارم پیمانه، آب سرد 2 پیمانه، شیره انگور 4 قاشق غذاخوری، گلاب 2 قاشق مرباخوری، هل 4 دانه.

طرز تهیه: بادام و گردو را با هل و نیم پیمانه آب در مخلوط‌ کن بریزید تا خمیر شود. بقیه آب و گلاب و شیره انگور را به مخلوط اضافه کنید و باز چند ثانیه بگردانید تا خوب مخلوط شود.

  1. خاگینه

تخم مرغ رسمی 2 زرده با پیاز سفید و روغن زیتون خوراکی پرسی فشار اول سرد، خاگینه شود و یک روز در میان میل شود.

  1. نخوداب

مواد لازم: گوشت خروس یا جوجه مرغ  200 گرم، نخود 2 لیوان، پیاز متوسط 1 عدد، روغن زیتون یا بادام شیرین 2-3 قاشق غذاخوری، سرکه یک قاشق مرباخوری، نمک و فلفل و دارچین، آویشن، زعفران، زیره و شوید خشک به مقدار لازم

طرز تهیه: نخود را 24ساعت در آب خیسانده و آبش را دور بریزید. سپس در یک ماهیتابه داغ خالی (بدون آب و روغن) کمی تفت دهید تا نفخ آن گرفته شود. سپس همراه با گوشت و پیاز و کمی آب بگذارید بپزد. ادویه‌‌ها را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذارید کاملاً جا بیفتد. در انتها روغن زیتون یا بادام شیرین و سرکه را به آن اضافه کرده و میل نمایید.

  1. ماش پلو با لوبیا چشم بلبلی

مواد لازم: برنج 4 پیمانه، سبوس دوم برنج 1 قاشق غذاخوری، لوبیا چشم بلبلی 200 گرم، ماش 250 گرم، روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری، نمک به مقدار لازم.

طرز تهیه: لوبیا چشم بلبلی را که از شب قبل خیس کرده‌اید، روی حرارت مناسب بگذارید تا بپزد، طوری‌که پس از پخته شدن، آب آن تمام شود. سپس ماش را نیز همانند لوبیا جداگانه بپزید. حال برنج را که از 6 ساعت قبل شسته‌اید با لوبیا، ماش، سبوس برنج، آب و نمک مخلوط کنید و روی حرارت مناسب قرار دهید تا بپزد. پس از خشک شدن آب برنج، روغن را به آن اضافه کنید و اجازه دهید دم بکشد.

  1. فرني مخصوص با شير بادام

مواد لازم: شير بادام 4 ليوان، آرد برنج  8 قاشق غذاخوري، گلاب نصف استكان، عسل یا شکر به مقدار دلخواه، هل سبز ساييده 1 قاشق چاي‌خوري، خلال پسته 2 قاشق غذاخوري.

طرز تهيه: شير بادام را در ظرفي مناسب بريزيد و آرد برنج را به مرور به آن اضافه كرده، مرتب هم بزنيد تا يكنواخت شود. سپس ظرف را روي حرارت قرار دهيد و ضمن اين‌كه محتوي آن را مرتب هم مي‌زنيد، هل ساييده و گلاب و عسل یا شکر و در صورت تمايل يك قاشق غذاخوري خلال پسته را نيز اضافه كنيد. پس از يك جوش خوردن، فرني را از روي حرارت برداريد،‌ در ظرف مناسبي بكشيد. سپس روي آن را با خلال پسته تزيين و ميل كنيد.

  1. کوکو لوبیا سبز

مواد لازم: لوبیا سبز100 گرم، هویج و سیب‌زمینی متوسط هرکدام 2 عدد، تخم‌مرغ 3-4 عدد، پیاز متوسط 1 عدد، مغز گردو 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم.

طرز تهیه: لوبیاسبز را بعد از پاک‌کردن و شستن، کاملاً خشک کنید و به اندازه‌های یک‌سانتی‌متری خرد کنید و با یک لیوان آب و نمک و زردچوبه بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد. هویج و سیب‌زمینی را پوست بگیرید و خرد کنید. بعد از این مدت هویج خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید. سپس سیب‌زمینی نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه حرارت زیر مواد را خاموش کنید و صبر کنید مواد کمی سرد شوند. در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند، بعد پیاز رنده شده، ادویه و مغز گردو را به تخم‌مرغ‌ها اضافه و کاملاً با هم مخلوط کنید. سبزیجات پخته را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، توجه کنید هم زدن به اندازه و شدتی نباشد که مواد را له کند. بعد از مخلوط شدن مواد اگر احساس کردید مایه کوکو غلظت لازم را ندارد، یک عدد تخم‌مرغ دیگر به مواد اضافه کنید. مایه کوکو را داخل تابه بریزید، روی آن را کاملاً صاف کنید و صبر کنید تا کوکو کمی ببندد و بعد درب تابه را ببندید و با حرارت ملایم 30 دقیقه زمان دهید تا کوکو کاملاً مغز پخت شود و یک روی آن طلایی شود. بعد کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی شود و بعد کوکو را در ظرف مورد نظر منتقل کرده و برش بزنید.

  1. آش جو دو سر

مواد لازم: جو دوسر 2 پیمانه، نخود، عدس، لوبیا چیتی، ماش، لوبیا سفید، لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی از هر کدام نصف پیمانه، پیاز متوسط 2 عدد، پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری، سبزی آش 1 کیلوگرم، گردوی چرخ کرده 200 گرم، کشک ساییده محلی 1 کیلوگرم، ادویه‌ها شامل نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زنجبیل، زیره، آویشن و گلپر ساییده شده به مقدار لازم، روغن زیتون 8-10 قاشق غذاخوری.

طرز تهیه: حبوبات را که از شب قبل خیس داده‌اید و جودوسر را روی حرارت قرار دهید تا به آرامی ‌بجوشد. سپس پیاز خرد شده را به همراه نمک و ادویه‌ها به آن اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد. پس از آن سبزی‌ها را خرد و به آش اضافه کنید. در این حالت، هر چند دقیقه یک بار غذا را خوب هم بزنید تا ته نگیرد. در انتها پونه را به غذا بیفزایید و آن را مرتب هم بزنید تا آش جا بیفتد. کشک ساییده را همراه با یک قاشق مرباخوری پونه در مخلوط‌کن کاملاً مخلوط کنید تا آماده مصرف شود. غذا را در بشقاب بکشید و روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، مقداری کشک و 2 قاشق غذاخوری گردوی چرخ کرده و گلپر ساییده شده بریزید و میل کنید.

  1. جوجه کباب
  2. حلواي جوانه گندم

مواد لازم: خرماي رطب سياه بدون هسته 1 كيلوگرم، آرد جوانه‌ گندم 5 قاشق غذاخوري، ارده 1 ليوان، پودر گردو 5 قاشق غذاخوري، پودر نارگيل 1 قاشق غذاخوري، هل سبز ساييده 1 قاشق مرباخوري. پودر بادام درختی پوست کنده یک قاشق غذا خوری

طرز تهيه: ابتدا پودر جوانه‌ گندم را با هل ساييده و با هل و پودر گردو كاملاً‌ مخلوط كنيد. سپس در ظرفي مناسب خرما و ارده را كاملاً‌ مخلوط كنيد، به‌طوري‌كه شبيه خمير معمولي و يكنواخت شود. ضمن اين كار مخلوط جوانه‌ گندم، هل و پودر گردو را به مرور به آن اضافه كنيد. سپس حلوا را در يك ديس و يا بشقاب پهن كنيد و روي آن را با پودر نارگيل و پودر بادام تزيين نماييد.

  1. سالاد زیتون

مواد لازم: زیتون شکسته بدون هسته 500 گرم، سیر متوسط 2 حبه، جعفری 100گرم، انار 1عدد، ساقه ترد کرفس 3 عدد، کلم بروکلی 200 گرم، مغز گردو 50 گرم، لیموترش تازه و روغن زیتون به اندازه لازم.

طرز تهیه: هسته زیتون‌ها را درآورید و آن‎ها را بشویید و خرد کنید. سیر را رنده کرده و انار را دانه کنید، ساقه کرفس را از عرض خرد کنید و همه را در ظرف مناسبی بریزید. سپس جعفری‌ها و کلم بروکلی را ریز خرد کرده و به آن اضافه کنید. حال مغز گردو را چرخ کنید و به سالاد بیفزایید. در انتها کمی ‌نمک و آب لیموترش تازه و روغن زیتون را نیز به سالاد اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید تا آماده مصرف شود.

  1. شيريني با طعم آويشن

مواد لازم: آرد جوانه گندم 500 گرم، روغن زيتون250 گرم، عسل 250 گرم، مغز گردو پودر شده 100 گرم، پودر آويشن3 قاشق غذاخوري.

طرز تهيه: ابتدا عسل و‌ پودر آويشن را به آرد اضافه كرده و بعد پودر گردو را نيز اضافه نموده و كاملاً با هم مخلوط نماييد و در پايان مواد را در ظرف مورد نظر ريخته و بعد از سرد شدن برش دهيد و ميل كنيد.

  1. آش شله قلمکار

مواد لازم: گوشت مرغ یا خروس 300 گرم، نخود 1 لیوان، ماش، برنج، لوبياهای سفید و قرمز و چیتی هرکدام نصف لیوان، سبزى آش(جعفری، تره، گشنیز، اسفناج) 1 کیلو، پیاز متوسط2 عدد، روغن زیتون 8-10 قاشق غذاخوری، ادویه‌ها شامل نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، زیره و گلپر ساییده شده به مقدار لازم.

طرز تهیه: نخود و لوبياها و گوشت را با 2 لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. برنج و سبزى را در ظرف دیگری بپزید. ماش را که از 6 ساعت قبل خیسانده‌اید در ظرف جداگانه‎ای بپزید. جوش كه بيايد كف كرده پوست‌هاى ماش از آن‎ها جدا شده روى آب مي‌آيد كه آن‎ها را با كفگير گرفته دور بريزید. پس از این‌که پوست ماش گرفته شد آن را به سبزى و برنج در حال جوش اضافه کنید. نخود و لوبيای پخته شده را نيز اضافه نمایید. استخوان‎هاى گوشت را گرفته با گوشت‏كوب خوب بكوبید و به آش اضافه کنید. پيازها را در روغن سرخ کرده و نصف آن را به همراه ادویه‌ها به جز گلپر در آش بریزید و در ظرف را ببندید و بگذارید با حرارت ملایم جا بیفتد. اين آش نيز مانند هليم هرچه زيادتر هم خورده و روى حرارت بماند و جا بیفتد، خوش‏طعم‏تر و كشدارتر مي‌شود. سپس آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با بقیه پیازداغ، نعنا، پونه و گلپر تزیین نمایید.

  1. زیرباج مرغ

مواد لازم: مرغ300 گرم، نخود نصف لیوان، پیاز 1 عدد، روغن کنجد 3 قاشق غذاخوری، زیره سیاه 2 قاشق غذاخوری، بادام درختی خام پوست کنده 10 عدد، سرکه و شکر به عنوان چاشنی، دارچین، نمک، فلفل، گشنیز خشک و زعفران به مقدار لازم.

طرز تهیه: مرغ را ریز تکه‎تکه کنید و با پیاز و دارچین و نخود از قبل خیسانده شده و روغن کنجد تازه و آب بگذارید بجوشد. سپس شعله را کم کرده و نمک و فلفل و زیره را به آن اضافه کنید تا بپزد. بادام‌ها را با گلاب در مخلوط‎ کن ریخته و شیره بکشید. سپس شیره بادام را با کمی سرکه، شکر، گشنیز خشک و زعفران به غذا اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم جا بیفتد.

  1. پاچه گاو پخته شده با دارچین
  2. شيريني كشمشي

مواد لازم: آرد جوانه گندم 100 گرم، روغن زيتون یا کنجد100 گرم، عسل 100 گرم، كشمش ريز سياه 4 قاشق سوپ‌خوري.

طرز تهيه: روغن و عسل را مخلوط كنيد و هم بزنيد تا مايه‌اي لطيف و نرم بدست آيد. سپس آرد را نيز اضافه كرده، هم بزنيد و بعد كشمش را اضافه كنيد. با قاشق از مايه به اندازه يك گردو برداريد و در سيني كه قبلاً چرب كرده و آرد پاشيده‌ايد بچينيد. سيني را روي پنجره وسط فر قرار دهيد و بگذاريد با حرارت 250 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه پخته تا شيريني‌ها نازك و طلايي شوند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه