تدابیر تپش قلب

تذکر مهم:

از آنجایی که اکثر بیماری های قلبی علائم مشابه دارند، ممکن است یک علامت نشانه یک بیماری ساده مانند اضطراب و مشکلات روانی باشد یا نشانه یک بیماری جدی قلبی. لذا این توصیه ها فقط مخصوص به شما می باشد که توسط پزشک متخصص ویزیت شده اید و قابل تعمیم به سایر افراد با علائم مشابه نیست.

توصیه‌های کلی مربوط به تپش قلب

  • کم‌خوردن غذا و پرهیز از پرخوری و روی هم خوری
  • خوردن مواد غذایی لطیف و زود هضم
  • خوردن آش‌ها و غذاهای بدون گوشت، اگر عادت به خوردن گوشت دارید، گوشت پرندگان لطیف مثل جوجه مرغ خانگی و کبک و بلدرچین مصرف شود.
  • پرهیز از نفخ آورها
  • پرهیز از غذاهای تند و ادویه‌جات تند
  • پرهیز از مصرف مشروبات الکلی
  • بوییدن گلاب
  • همراه داشتن اشیای خوشبو و بوییدن و یا دودکردن آنها مطابق با مزاج (در مزاج گرم چیزهای سرد مثل گل سرخ، کافور، صندل و در مزاج سرد چیزهای گرم مثل مشک و عنبر) زیرا منفعت بوییدنی‌ها به سرعت به قلب می‌رسد.
  • هیجانات روحی مانند ترس، خشم، استرس و اضطراب موجب تپش قلب می‌شود و باید از آنها دوری کرد. کارها و فعالیت‌های استرس‌زا، بی خوابی و و قرار گرفتن در محیط‌های پر استرس برای افرادی که مستعد ابتلا به این بیماری هستند مناسب نیست.

خوراکی های مفید در تپش قلب:

  • گوشت بره، بزغاله، پرندگان و عصاره گوشت آنها
  • کشمش سبز غیر تیزابی
  • بادام
  • پسته
  • فندق
  • عناب
  • گلاب
  • شربت گلاب
  • تخم ریحان
  • بالنگو
  • بادرنجبویه
  • فرنجمشک
  • آب انار ترش و شیرین با نبات و عرق بیدمشک،
  • گلقند
  • هویج
  • چغندر
  • انگور شیرین
  • گلابی
  • سیب پخته و خام
  • مربای سیب
  • شربت سیب
  • به
  • مربای به
  • مربای آناناس
  • مربای بهار نارنج
  • مربای زنجبیل
  • زرده تخم مرغ عسلی که ‌‌روی آن پودر قند پاشیده شده باشد
  • شربت گاوزبان

ترکیبات و غذاهای مفید:

  • جوجه کباب زعفرانی
  • زیر باج:

نیم کیلو گوشت مرغ را تکه کرده با دارچین و نخود پوست گرفته در روغن کنجد و آب بجوشانید تا بپزد. 200 گرم سرکه، 100 گرم جلاب و یا شکر سفید و مغز بادام کوبیده و در گلاب شیره گرفته و گشنیز خشک و زیره و زعفران به آن اضافه شود.

  • شربت جلاب طبی با تخم ریحان یا بالنگو: 3 لیوان گلاب، یک لیوان شکر و کمی زعفران مخلوط شده و به قوام شربت آورده شود. موقع مصرف یک قاشق چایخوری تخم ریحان یا بالنگو اضافه شده و با آب سرد رقیق شود.
  • عرق نسترن: هر 8 ساعت نصف لیوان میل کنید. اگر تپش قلب در اثر اضطراب و افسردگی باشد مفید است.
  • چغندر را بخار پزکرده، پوست آن را برداشته گرم گرم ورق کرده، پودر نبات سفید ‌‌روی آن ریخته بگذارید بماند. آبی بسیار شیرین پس می‌دهد در طول روز چندین بار بنوشید و چندین روز مداومت کنید.
  • 10 گرم تخم گشنیز و10 گرم تخم خرفه را شیره کشیده (شب تا صبح در عرق بیدمشك خیسانده،سپس خوب فشار داده تا عصاره آن خارج شود) و صبح بنوشید.
  • فالوده سیب: سیب پوست کنده را رنده کنید و کمی عسل، گلاب، زعفران، 1 قاشق عرق شاهتره و 1 قاشق عرق بادرنجبویه اضافه کرده میل نمایید. این ترکیب را می توانید در وعده شام با نان میل کنید. به ترکیب فوق می توان یک قاشق چای‌خوری تخم فرنجمشک یا بالنگو یا تخم خرفه نیز اضافه کرد.
  • چوب وسط هویج را در آورده، هویج را رنده کرده کمی قند ‌‌روی آن ریخته جوش خفیفی داده عرق بیدمشک اضافه کنید از شب تا صبح بماند، صبح هویج و آبی که‌‌روی آن جمع شده را بخورید. خوردن خام آن با نبات نیز مفید است.
  • آب هندوانه با گلاب و نبات (برای گرم مزاجان)
  • رمانیه (آش انار): (مفید برای گرم مزاجان)
  • برنج را در آب نیم پز کرده، آب انار ترش با کمی قند یا آب انار شیرین و کمی آب به شیرین داخل کرده با کمی روغن بادام شیرین یا شیره مغز بادام شیرین چند جوشی زده تا چاشنی جذب برنج شود. در هنگام پختن، نعناع تازه، هل، دارچین افزوده شود. اگر بدن احتیاج به تقویت دارد، گوشت جوجه مرغ یا بزغاله یا بره را پخته اضافه نمایید.
  • قلیه زرشک: (مفید برای گرم مزاجان)
  • گوشت بزغاله یا جوجه مرغ یا کبک را تکه کرده با آب و نمک و پیاز بپزید و کف آن را بگیرید. سپس گوشت را از آب بیرون آورده با کمی روغن گاو و پیاز و کمی ادویه‌جات مثل دارچین، نعناع خشک، گشنیز خشک، هل، زیره سرخ کنید و آب گوشت را به آن اضافه کنید و بپزید. وقتی گوشت پخت آب زرشک و قند یا شکر اضافه کنید و بگذارید که کمی آب آن تبخیر شود و خوب جا بیفتد. با نان یا چلو میل شود.
  • تخم ریحان را شب در آب خیسانده در هوای آزاد گذاشته، صبح شکر به آن اضافه کرده بخورید. (برای گرم مزاجان)
  • اسفرزه 25- 30 گرم در نیم لیتر آب خیسانده، لعاب آن را گرفته با 200 گرم قند به قوام آورید. (برای گرم مزاجان)
  • نخوداب با گوشت گنجشک، بلدرچین، جوجه مرغ یا خروس با دارچین، میخک، زعفران (برای سردمزاجان)
  • مرصع پلو (برنج، خلال پسته، خلال پوست نارنج، خلال بادام، زعفران، کمی شکر(برای سردمزاجان)
  • اگر تپش قلب ناشی از ضعف است:
  • گوشت بره یا بزغاله که چربی و پیه آن را گرفته باشید در آب پخته، کوبیده و فشار داده، آبش را بخورید. یا گوشت ران بزغاله را بپزید وقتی نیم پخت شد، کوبیده، فشار داده آبش را با دارچین و قند مخلوط کرده و مثل حریره‌‌روی شعله ملایم بپزید.

 

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه