نخودآب

نخودآب

1 مشت نخود را 24 ساعت در آب خیسانده و سپس، آب آن را جدا کرده و نخودها را با مقداری روغن زیتون و پیاز و ادویه‌های مناسب مزاج مانند دارچین، زعفران و جوز هندی و... تفت داده و به عنوان وعده شام، 2 تا 3 شب در هفته میل کنید.

دیدگاه‌ها   

+1 #2 مدیر سایت 1395-08-19 19:44
به نقل از Momo:
یعنی پختن نمیخواد؟؟باهمون 24ساعت خیساندن نفخش از بین میره؟ :-|

با سلام
خیساندن و همراه شدن آن با ادویه های نام برده آنرا برای استفاده بدن مناسب میكند.
نقل قول کردن
0 #1 Momo 1395-08-16 16:52
یعنی پختن نمیخواد؟؟باهمون 24ساعت خیساندن نفخش از بین میره؟ :-|
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه