ماء الشعیر طبی

«ماء الشعیر طبی»
مقداری جو پوست کنده (یک لیوان یا يك مشت جو) را با 15 تا 20 برابر آب روی شعله ملایم گذاشته تا جوها شکفته شوند. به محض شکفتن جوها شعله را خاموش کرده و بگذارید مواد آن ته نشین شود. سپس آب روی آن را برداشته و صاف نموده و مقداری شکر به آن اضافه کنید و میل نمایید. شربتی که از این طریق به دست می‌آید ماءالشعیر طبی نام دارد. در طی روز می‌توانید چندین بار از آن میل نمایید. در دیابتی‌ها بدون شکر یا با کمی عسل طبیعی مصرف شود. مدت مصرف را می‌توان تا برطرف شدن اخلاط سوخته از بدن و پاکسازی کامل بدن ادامه دهید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه