تدابیر فشار خون

هوالشافي
«تدابیر فشار خون»
برای پایین آوردن فشارخون موارد زیر توصیه می‌شود:
• خوردن 1 مثقال هلیله سیاه کوبیده هر شب با عسل و آب و عسل تصفیه خون و روح کرده و باعث کاهش فشار خون می شود بخصوص در سرد مزاجها.
• تخم گشنیز 10گرم کوبیده، شبها در 4 یا 5 سیر آبغوره خیسانده صبح شیره کشیده و در روز میل شود (به شرط عدم مشکل معده حاد) 7 روز قطع و مجدد تکرار شود. به گفته رازی برای فشار خون و سردرد مفید است.
• تخم خرفه 10گرم، تخم گشنیز 10 گرم، کوبیده شیره کشیده میل شود. 15 روز مصرف و 7 روز قطع شود.
• چند شب از نیم تا یک مثقال( 5/2 تا 5 گرم) بلیله را نیم کوب کرده و میل کنند موجب کاهش فشار خون، دفع سموم و رطوبات، اصلاح گوارش (در برخی از اقسام سوء هاضمه را علاج کند) موجب روشنایی چشم و رفع بواسیر می‌شود.
• آلو سیاه یا بخارا، تمر هندی 7 مثقال و ترنجبین را جوشانده، صاف کرده و بنوشند.
• پوست هلیله زرد از 4 تا 8 و 10 مثقال بر حسب تحمل سن مریض ساییده و نرم شود و در 3 تا 5 سیر آب غوره هنگام شب بخیساند و صبح به بیماربدهد. (شیره کشی شود) این دارو صفرا و سودا یعنی سموم کلیه و سموم دیگر را از بدن دفع می کند. درد سیاتیک و مفاصل تسکین میابد، فشار خون پایین میاید، رنگ تار و تیره مریض روشن می‌شود.
• بهترین دارو برای همگان خوردن مقداری گل بیدمشک است که مسکن خوبی می باشد.
• رژیم سیر و آبلیمو: 30 حبه سیر پوست گرفته را با 5 عدد لیموترش تازه با پوست که چند برش‌‌روی پوست آن زده شده در مخلوط کن ریخته تا خمیر شود. خمیر به دست آمده را با یک لیتر آب‌‌روی شعله بسیار کم به جوش رسانده، شعله را خاموش کنید تا سرد شود، سپس آن را صاف نموده و در یخچال نگهداری نمایید، صبح ناشتا 50 سی سی یا یک استکان تا 40 روز مصرف شود. هر 6 ماه تمدید شود (کاهش دهنده فشار خون و باز کننده عروق می باشد.)
• آب ماست، آب دوغ، آب لیمو، آلو، شربت آلبالو، شربت زرشک، مربای آلبالو مفید است.
• دمکرده چای ترش عصرها با لیمو عمانی و دمکرده گل گاوزبان و لیمو عمانی و دمکرده میوه آلبالو و دمکرده زرشک آبگیری، دمکرده میوه نسترن، دمکره فلوس و (خیار چنبر) فشار خون را پایین می‌آورد.
• آش آبغوره و آش آلو برای کاهش فشار خون و همچنین رفع غلظت خون بسیار مفید است.
• دو حبه سیر را له کرده 3 قاشق سوپ خوری روغن زیتون به آن بیفزایید برای پایین آوردن فشار خون آن را به کف پاها بمالید.
• دمکرده گل گاوزبان + سنبل الطیب+ اسطوخودوس+ بادرنجبویه+ لیمو عمانی و نبات هم مفید است.
• شربت سیر: دو پیاز سیر را له کرده در یک لیوان آب و 100گرم شکر ریخته و بجوشانید تا به قوام آید هر روز 2 قاشق سوپ خوری از آن مصرف شود.
* دوغ را در ظرفی ریخته و از شب تا صبح در هوای آزاد قرار دهید، ‌‌روی ظرف را با پارچه نازکی پوشانده تا از ورود گرد و خاک جلوگیری شود، آبی که بالای دوغ جمع شده را برداشته و مصرف کنید.
• شیره فندق پایین آورنده فشار خون است. مصرف 2 الی 3 لیوان در روز برای کاهش فشارخون و رفع ناراحتی‌های گوارشی بسیار مفید و موثر واقع می‌شود. این شیر برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند بسیار مفید است.
مواد لازم: مغز فندق خام 50 گرم، عسا 3 قاشق غذا خوری، آب سرد 3 لیوان. پوست فندقها را برداشته و آنها را به همراه آب و عسل در مخلوط کن ریخته تا بطور کامل مخلوط شود و به ‌صورت شیر در آید.
• مالش ساق پاها، بادکش ساق پاها و استفاده از قطره نازیل به صورت زیر زبانی برای درمان اورژانسی فشار خون .
• حجامت اورژانسی برای فشار خون حجامت ساقین می باشد و بعد کلیه ها و عام و کبد و فصد در صورت تشخیص ضروری از امتلاء از درمانهای بسیار مفید است.
• پرهیز از گوشت قرمز، مواد غذایی چرب، شوریجات، تخم مرغ، غذاهای غلیظ و دیر هضم. در خوردن جوانه گندم احتیاط شود و در مواقعی که فشار خون بالاست مصرف جوانه گندم متوقف شود.

*دم‌کرده زیره سیاه ممکن است فشار خون را بالا ببرد.‌

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه