طرز تهیه عسل مصفا

«طرز تهیه عسل مصفا»
یک لیوان عسل طبیعی را با دو لیوان آب مخلوط کرده و روی شعله ملایم و غیر مستقیم قرار دهید تا 3/1  آب آن بخار شود و به قوام آید. همزمان کف روی آن را بیرون بریزید. مایع حاصله، عسل مصفا نام دارد.
روش مصرف: در طی روز به جای آب آن را میل نمایید.

دیدگاه‌ها   

+1 #2 مدیر سایت 1395-07-20 16:42
به نقل از فردان:
بسیار شنیده شده که جوشاندن عسل باعث از بین رفتن خاصیت آن می گردد. با توجه به تهیه عسل مصفا که در آب جوش انجام می شود، نظر شما چیست؟

با سلام
مطالبی كه برای شما تهیه میشود ازمنابع اصلی طب سنتی میباشد.این روش تهیه براساس گفته حكما میباشد.
نقل قول کردن
+1 #1 فردان 1394-09-01 08:38
بسیار شنیده شده که جوشاندن عسل باعث از بین رفتن خاصیت آن می گردد. با توجه به تهیه عسل مصفا که در آب جوش انجام می شود، نظر شما چیست؟
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه