رژیم استاندارد بیماریهای مفاصل و استخوان

رژیم استاندارد بیماریهای مفاصل و استخوان
صبحانه: نان سنگک با مربای بالنگ یا مربای به، سیب، زنجبیل بدون شیره (فقط میوه مربا میل شود)، نان با عسل یا شیره انگور، شیر با شکرسرخ یا عسل و پودر سنجد.
ناهار و شام: مهمترین مواد غذایی مفید در دردهای سیستم اسکلتی نخود و گوشت شترمرغ است که توصیه می‌شود در یکی از وعده های اصلی غذایی (ناهار یا شام) خود از آبگوشت شترمرغ یا نخوداب استفاده کنید. در صورتی که تمایل یا عادت به مصرف برنج دارید می توانید در وعده دیگر چلو (برنج آبکش‌شده) به همراه کمی زیره و زعفران یا گشنیز با گوشت شترمرغ یا گوشت سینه مرغ یا فیله مرغ بدون چربی به صورت کباب یا ته‌چین یا آب‌پز کم‌آب استفاده نمایید. در صورت عادت به خوردن شام، آن را سر شب میل کرده و پس از آن رژیم سیب را رعایت کنید.
درصورت عادت به مصرف چای از دمکرده بابونه، بادرنجبویه، زنجبیل، سورنجان، خولنجان و افتیمون ( همه باهم یا تک تک) +لیموعمانی و نبات یا عسل استفاده نمایید. به شرط اینکه 2 ساعت با غذا فاصله داشته باشد. به جای آب نیز از شربت عسل استفاده نمایید.
آبگوشت شترمرغ: 50 گرم گوشت شترمرغ- 50 گرم نخود- 2 عدد پیاز- روغن بادام یا زیتون -4 سانتیمتر چوب دارچین، زیره، نمک و کمی زعفران
طرز تهیه: نخود را 24ساعت در آب یا عرقیات مناسب خیسانده، همراه با گوشت و پیاز و کمی آب بگذارید بپزید. ادویه‌‌ها را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذارید کاملاً جا بیفتد. در انتها زعفران و روغن زیتون یا بادام شیرین را به آن اضافه کرده و میل نمایید.
نخوداب 1: 200 گرم گوشت ماهیچه گوسفند یا مرغ چاق- 50 گرم نخود- 3 قاشق برنج - یک عدد پیاز- روغن بادام یا زیتون -4 سانتیمتر چوب دارچین- زیره، نمک
نخوداب2: گوشت بره یا جوجه مرغ یا بلدرچین یا کبک 200 گرم- نخود 2 لیوان -پیاز متوسط 1 عدد- روغن زیتون یا بادام شیرین 2-3 قاشق غذاخوری - ادویه‌های گرم مثل نمک، فلفل، دارچین و زیره به مقدار لازم.
طرز تهیه: نخود را 24ساعت در آب خیسانده، همراه با گوشت و پیاز و کمی آب بگذارید بپزید. ادویه‌‌ها را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذارید کاملاً جا بیفتد. در انتها روغن زیتون یا بادام شیرین را به آن اضافه کرده و میل نمایید.
نخودآب 3بدون گوشت: نخود 2 لیوان- شوید و گشنیز خشک هرکدام 2 قاشق غذاخوری- روغن زیتون یا بادام شیرین 2-3 قاشق غذاخوری- ادویه‌های گرم مثل نمک، فلفل، دارچین و زیره به مقدار لازم.
طرز تهیه: نخود را با آب و نمک و شوید و گشنیز و سایر ادویه‌ها بگذارید روی شعله ملایم بپزد و در هنگام مصرف به عنوان چاشنی از روغن زیتون و آبلیمو استفاده کنید.
نکته: به جای شوید و گشنیزخشک می‌توانید از شوید و گشنیز تازه استفاده کنید. افرادی که با مصرف نخود دچار نفخ می شوند می توانند نخود را 24 ساعت در عرقیات ضد نفخ مانند زیره، رازیانه، زنیان و... بخیسانید.

روزانه از این معجون استفاده کنید:شیر یک لیوان-پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری-سه عدد خرما که هسته آن خارج شده باشد-سه عدد مغز گردو- سه قاشق غذاخوری پودر سنجدی که هسته سنجد هم در آن آسیاب شده باشد همه را داخل مخلوط کن ریخته و بعد میل کنید بهتر است با وعده غذای اصلی فاصله داشته باشد.

دیدگاه‌ها   

0 #2 مدیر سایت 1395-07-17 10:29
به نقل از فاطمه:
باسلام من19 سال سن دارم , 5 سالی هست دچار بیماری روماتیسم مفصلی هستم که فقط در یکی از مچ های پام این مشکل وجود دارد در این مدت تحت نظر پزشک روماتولوژی هستم و نتایجی هم گرفته ام اما هنوز بطور قطعی درمان نشده ام . آیا با درمان های سنتی میتوانم بطور کامل درمان شوم؟

باسلام
در هیچ یك از مكاتب درمانی قول قطعی درمان به بیمار وجود ندارد.زیرا درمان كننده اصلی تفكر وبدن خود بیمار است.در صورت پیگیری و اعتقاد به مسیری كه انتخاب كردید انشاا... كه درمان قطعی خواید شد.
نقل قول کردن
+1 #1 فاطمه 1395-04-30 18:46
باسلام من19 سال سن دارم , 5 سالی هست دچار بیماری روماتیسم مفصلی هستم که فقط در یکی از مچ های پام این مشکل وجود دارد در این مدت تحت نظر پزشک روماتولوژی هستم و نتایجی هم گرفته ام اما هنوز بطور قطعی درمان نشده ام . آیا با درمان های سنتی میتوانم بطور کامل درمان شوم؟
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه