دستور تهیه گل ارمنی برای بیماری كولیت السروز

«دستور تهیه گل ارمنی»
گل ختمی 10 گرم + ریشه ختمی 15 گرم + گل پنیرک 10 گرم، همه گیاهان را با 1 لیوان آب جوشانده و صاف نموده و در لعاب آن نصف قاشق چای‌خوری پودر کتیرا + 1 قاشق چای‌خوری صمغ عربی حل کنید. سپس 1 قاشق غذاخوری گل ارمنی را کمی تفت داده و آن را در ظرفی دیگر بریزید، کمی گلاب به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا گلاب گل‌آلود شود. سپس منتظر بمانید تا گل‌ها ته‌نشین شود. گلاب روی آن را بیرون ریخته و این کار را 3 بار تکرار کنید. در مرحله آخر گلاب را بیرون ریخته و گل ارمنی را به جوشانده فوق‌الذکر که درست کرده‌اید اضافه کنید و آن را در 2 وعده صبح و عصر به صورت میان وعده میل نمایید. (افراد دیابتی از شیرین کردن آن خودداری نمایند.)

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه