گلنگبین یا گلقند

images5UJBRGV3
مواد لازم:
گلبرگ گل سرخ 1 کیلوگرم، عسل یا شکر 1-2 کیلوگرم.
طرز تهيه:
گلبرگ‌های گل سرخ را با قیچی خوب ریزریز کرده و یک روز در آفتاب پهن کنید که رطوبت آن گرفته شود. سپس هر 1 کیلوگرم آن را با 1 کیلوگرم عسل یا شکر خوب سائیده و مخلوط کنید تا سطح آن را بپوشاند. سپس آن را در آفتاب گذاشته و هر روز صبح و عصر خوب به هم بزنید و در صورت نیاز عسل به آن اضافه کرده تا همواره سطح آن آغشته به عسل باشد. پس از 40 روز آماده مصرف است.
• مقوی مغز و معده و خشک‌کننده رطوبت غریبه بوده، جهت فلج، درد مفاصل، نقرس و سنگ کلیه مفید است. خوردن آن بعد از غذا و در فصل زمستان باعث حفظ سلامت بدن می‌شود. عسلی آن برای سردمزاجان، پیران و کسانی‌که رطوبت غالب در مغز دارند و نوع شکری آن برای گرم‌مزاجان و جوانان و رفع وسواس و جنون مفید است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه