خورش کنگر

 

 

 

 untitled

 

مواد لازم:

گوشت 300 گرم، كنگر500 گرم، نعنا و جعفرى 200 گرم، پياز1 عدد، روغن، فلفل و زردچوبه، آبغوره يا آبليمو و نمك به مقدار لازم.

طرز تهیه:

پيازداغ درست كرده، گوشت را تكه‏تكه نموده در آن تفت دهید و آب ريخته بار كنید. كنگرها را پاك كرده و به‌اندازه دو بند انگشت خرد نمايید. سبزى را پاك كرده، شسته و خشك كنید. كنگر و سبزى را جداگانه در روغن تفت مختصر داده و گوشت كه نيمه‏پز شد به آن اضافه کنید و آبغوره و نمك و فلفل و زردچوبه‏ را ريخته بگذارید جا بیفتد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه