کشک بادمجان کرمانی

مواد لازم:

بادمجان 1 کیلوگرم، چغندر پخته متوسط 3 عدد، سیر 3 حبه، کشک ساییده به مقدار لازم، پودر گردو نصف لیوان، پودر بادام نصف لیوان، نعناع 3 قاشق مربا خوری، روغن کنجد یا زیتون 6 قاشق چای خوری.

طرز تهیه:

بادمجان ها را پوست بکنید و به همان روش خورش کدو بادمجان آماده کنید. آنها را بشویید و در ظرف مناسبی بچینید و سیر را به همراه 1 لیوان آب و 3 قاشق غذا خوری روغن و مقداری نمک و فلفل و سایر ادویه اضافه کنید و غذا را روی حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد.حال 2 عدد از چغندر های پخته شده را به آن اضافه کنید و با گوشت کوب کاملا بکوبید و خوب مخلوط کنید و در انتها کشک را به غذا بیفزایید. مقداری روغن را در ظرفی بریزید و با حرارت بسیار ملایم فقط گرم کنید و کمی زردچوبه را به همراه پودر نعناع به آن اضافه کنید و این مخلوط را به همراه کشک ساییده، زعفران و پودر گردو و بادام را برای تزیین غذا به کار بگیرید. برای تزیین بیشتر، کمی چغندر پخته را برش دهید و روی کشک بادمجان بچینید.

نکته:

بهتر است بعد از خوردن کشک بادمجان، چند عدد خرما میل کنید زیرا خرما به دلیل داشتن ویتامین دی باعث جذب کلسیم و فسفر موجود در غذا می شود

این مقدار غذا برای 3 تا 4 نفر کافی است

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه