شیرینی جوانه گندم

مواد لازم:

گردو/ بادام / فندق و پسته تازه و خام از هر کدام 100 گرم/ پودرنارگیل /بادام هندی و کنجد تازه و خام از هر کدام 100گرم/ عسل 250 گرم شیره انگور یا خرما250 گرم/زعفران مقداری دارچین25 گرم / هل سبز 20 گرمزنجبیل یک قاشق چای خوری/ وانیل شکری 1 قاشق چای خوری/آرد جوانه گندم 250 گرم/ روغن زیتون در صورت تمایل 3 تا 4 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

همه مواد را اسیاب کرده و با آرد جوانه گندم خوب مخلوط کنید. سپس عسل و شیره را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهیدتا به شکل خمیری سفت درآید. در صورت سفتی بیش از اندازه میتوانید مقداری گلاب به آن اضافه کنیدسپس مواد آماده شده را در یک دیس چینی پهن کرده و روی آن با پودر نارگیل و پودر پسته تزیین و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس به اندازه دلخواه برش داده و روی آن را سلفون بکشید و در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاه‌ها   

+2 #6 taranom 1393-01-23 18:01
سلام خوب میشد بگید اینهابرای چه دسته افرادخوبه وخواصش چیه :P
نقل قول کردن
+1 #5 نجمه رضا پور 1392-07-11 19:39
متشکرم بسیار عالی
نقل قول کردن
0 #4 ابوالفضل 1392-07-09 11:48
خیییییلی عالیه واقعا ممنون/اجرکم عندالله
نقل قول کردن
+2 #3 طاها هاشمی 1392-06-04 09:30
متشکرم عالی است. امیدوارم روزی برسد که به داشته های دین و مذهب و سنت خود ببالیم. آمین........... . :-)
نقل قول کردن
-2 #2 roozbahani 1392-03-06 21:10
نه باباعالیه
نقل قول کردن
0 #1 roozbahani 1392-03-06 21:09
:o
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه