خورش به و سرکه شیره

 aks

خورش به و سركه شيره
مواد لازم:
گوشت 300 گرم، به متوسط 3 عدد، پياز متوسط 1 عدد، سركه شيره يا سركه و قند به عنوان چاشنی، روغن، فلفل، زردچوبه، نمك به مقدار لازم.
طرز تهیه:
پيازداغ درست كرده گوشت را تكه‏تكه كرده در آن تفت دهید و آب ريخته بار كنید. نيم ساعت آخر، به را كه تميز كرده، هسته درآورده، شسته و خشك كرده‏اید، به گوشت اضافه كنید و كمى نمك و فلفل و زردچوبه و چاشنى‏اش را كه سركه شيره يا سركه و قند يا آبليمو و قند است زده بگذارید جا بیفتد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه