سس سنتی

مواد لازم:

روغن زیتون1لیوان،ارده کمتر از نصف قاشق غذا خوری،نخود پخته 6 الی 7 قاشق غذاخوری،سیر یک حبه،نمک یک قاشق غذاخوری،فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوری،آب لیموترش تازه نصف استکان.

طرز تهیه:

تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا سس یک نواختی به دست آید. در صورت رقیق شدن، یک قاشق غذا خوری نخود پخته را به سس اضافه کنیدو مجددا آن را مخلوط کنیدتا غلظت مناسبی پیدا کند.این سس بسیار خوشمزه است و پایه سس های دیگر به شمار می آید.از این سس می توان برای تهیه سالاد الویه وسایر سالادها استفاده کرد.

خواص: این سس لینت دهنده دستگاه گوارش و لاغر کننده است.

دیدگاه‌ها   

-1 #6 م.آ 1393-09-07 08:39
سلام تشکر
نقل قول کردن
+2 #5 hoda biniaz 1393-07-03 16:12
این سس خیلی شبیه حموص لبنانی هست شرطی که اگر مقدار روغن و ارده عوض کنید یک لیوان ارده و ...
نقل قول کردن
+2 #4 مدیر سایت 1393-02-17 23:36
جناب طالعزاری عزیز سلام
شما میتوانید به قسمت مقالات و بیماری ها درقسمت خدمات سایت مراجعه کنید.امیدواریم مطالب مورد نظر شما باشد.
نقل قول کردن
+1 #3 مدیر سایت 1393-02-17 23:32
الهام جان سلام
بله شما میتوانید از روغن کنجد نیز استفاده کنید.البته روغن کنجد به مدت طولانی مصرف کردن برای کسانی که مشکل معده دارند ضرر دارد.
نقل قول کردن
+2 #2 الهام 1393-02-05 18:36
درستش کردم خیلی خوشمزه بود ولی همسرم طعم روغن زیتون رودوست ندارن عیبی نداره بجاش روغن کنجد بریزم؟
نقل قول کردن
+3 #1 طاها هاشمی 1392-06-04 09:30
دمتوووووووووووو ووون گرم. عالی است .................
خسته نباشید دکتر...........
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه