شیربرنج

 1

شیربرنج
مواد لازم:
برنج 1 لیوان، شیر3 لیوان، شکر 1 لیوان، هل 3-2دانه، گلاب 2 قاشق غذاخوری، کمی نمک.
طرز تهیه:
برنج را 6 ساعت قبل از پخت بشویید و با کمی نمک بخیسانید. سپس با یک لیوان آب و یک لیوان شیر و هل روی شعله ملایم بگذارید و بپزید. بعد از اینکه برنج‌ها له شدند باقی‎مانده شیر را در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم به جوش بیاورید. شعله را کم کنید و آهسته هم بزنید. در این هنگام شکر و گلاب را نیز اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملاً حل شود. زیر قابلمه را خاموش و دانه هل را خارج کنید. شیربرنج را در ظرف بکشید و بگذارید خنک شود. اگر بلافاصله در ظرف را بگذارید شیربرنج آب می‌اندازد. در صورت تمایل می‌توانید روی آن را با آرد نخودچی و شکر تزیین نمایید.
• این غذا برای افراد مبتلا به سردی و خشکی مناسب است. خصوصاً برای افراد لاغر، کودکان و پیران. منابع طب سنتی، زیاد خوردن آن را موجب افزایش طول عمر می‌دانند.

دیدگاه‌ها   

0 #5 سمانه 1394-05-01 13:30
با سلام من تازه با شما آشنا شدم وبابت این موضوع خیلی خوشحالم مطالبتون بسیار عالی هستند در صورت امکان در مورد تدابیر بیماری پوستی پسوریازیس وعدم تخمک گذاری وکیست تخمران ما را آگاه کنید با تشکر فراوان
نقل قول کردن
0 #4 مبین 1393-12-06 18:58
سلام خسته نباشید راستش از وقتی طرز تهیه سوپ خرچنگ را در سایت شما دیدم توی دلم خالی شده مگر خوردن خرچنگ حرام نیست ومگر نه این که سایت بر مبنای طب اسلامی است
نقل قول کردن
0 #3 pariiiiii 1393-11-21 13:42
ممنون
نقل قول کردن
0 #2 شعلا 1393-11-15 12:41
:lol: بسیار متشکر خیلی استفاده کردیم.برای کک ومک صورت هم توصیه هایی داشته باشین عالی میشه. :roll:
نقل قول کردن
0 #1 مریم ج 1393-11-02 09:46
سلام متشکرم از سایت خوبتون . مثل همین مورد در مورد بقیه غداها هم اگر دکر شود که موافق چه طبعی میباشد بسیدر مطلوب خواهد بود. ضمنا در بخش تدابیر هم دیر به دیر مطلب میگذارید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه