خورش فسنجان با بادام

fesenjan

مواد لازم:
گردو و مغز بادام خام چرخ شده هرکدام نصف لیوان، پیاز کوچک 1 عدد، هویج 1عدد، رب انار 1 قاشق غذاخوری، شیره انگور يا عسل 3 قاشق غذاخوری سرصاف، پودر سماق1 قاشق غذاخوری، روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری، نمک و دارچین و زعفران از هر کدام نصف قاشق چای‌خوری.
طرز تهیه:
ابتدا گردو و بادام آسیاب شده را با یک عدد پیاز که به صورت ریز خرد یا رنده شده به همراه 2 لیوان آب در ظرف مناسب بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید بپزد. سپس روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا روغن بیندازد. هویج را به طور جداگانه با کمی ‌آب بپزید و آن را در مخلوط‌کن کاملاً مخلوط کنید تا به صورت یکنواخت درآید. سپس رب انار، شیره انگور یا عسل، سماق، دارچین و زعفران را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید و اجازه دهید خورش کاملاً جا بیفتد.

دیدگاه‌ها   

-1 #2 Behnazjon 1395-01-24 03:00
:lol: سلام یه سوال. میخواستم بدونم میشه بادام و فندق. به جای گردو باشه.
نقل قول کردن
0 #1 s - b 1394-11-22 16:37
بسیار عالیست اما
۱. خوردن کردو بدون پنیر توصیه نمیشه
۲. پختن سماق کار درستی نیست بهتره بعد از پخت اضافه بشه
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه