کاچی(غذای زائو)

 

images

 

كاچى (غذاى زائو)
مواد لازم:
آرد گندم يا آرد برنج1 لیوان، روغن اعلای حیوانی 200-300 گرم، شكر 1 لیوان، زعفران و آب به مقدار لازم.
طرز تهیه:
آرد را در روغن سرخ كرده قهوه‏اى كه شد شكر را در آب گرم حل نمايید و زعفران را اضافه کرده و کم‌کم به آرد اضافه کنید و ملايم هم بزنید. چند جوش كه زد و آردها كاملاً حل شده و به صورت فرنى درآمد بكشید و گرم‌گرم میل نمائید. در اندازه آب آن بايد دقت شود كه مانند حلوا سفت و يا مانند سوپ، آبكى نشده باشد.
نکته: كاچى با آرد گندم از نظر نيرو كامل‌تر و با آرد برنج از جهت طعم بهتر مي‌شود. اصل كاچى روغن اعلاى حيوانى آن است و اين‏كه روى ظرف را روغن بپوشاند. كاچى در رگ و پى زائو دويده نيروى از دست رفته را به او باز مي‌گرداند و باعث خوبى و زيادى شير او مي‌شود. در قدیم معمولاً از بعد زائيدن تا سه روز به زائو كاچى مي‌دادند.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه