کشک الشعیر

imagesCAD4862G

مواد لازم:
جو پوست‌ کنده100 گرم، آب 5/1 لیتر.
طرز تهيه:
جو را به همراه آب در ظرفی ریخته و با شعله ملایم بجوشانید تا 200 میلی‌لیتر از آب باقی بماند. آنگاه آن را به هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. سپس آن را صاف نمایید. آب بدست آمده در این روش که غلیظ‌تر از ماءالشعیر می‌باشد کشک‌الشعیر نامیده می‌شود.
• اگر با روغن بادام شیرین خورده شود برای تب‌های ناشی از سوء مزاج گرم، تسکین عطش، سرفه خشک و یبوست مفید است.

دیدگاه‌ها   

0 #1 صدیقه ق 1393-11-07 11:19
لطفا بفرمایید در غذاهایمان از چه موادی استفاده کنیم که برای یبوست مفید باشد؟ لطفا میزان وتعداد دفعات مصرف و مدت زمان مصرف را نیز بفرمایید .


با سپاس فراوان از سایت خوبتون
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه