کلم پلو

 

imagesCAZHLQ2T
مواد لازم:
برنج 4 پیمانه، کلم برگ خرد شده 3 لیوان، هویج متوسط 1 عدد، پیاز متوسط 1 عدد، گوجه‎فرنگی 2 عدد، سبزی پلویی خرد شده 1 لیوان، سیب‌زمینی برای ته دیگ، عدس نصف لیوان، نمک به مقدار لازم، ادویه خورشی 1 قاشق چای‌خوری، روغن کنجد یا زیتون 7 قاشق غذاخوری، زیره، زعفران، دارچین، هل و فلفل سیاه هر کدام نصف قاشق چای‌خوری، شوید خشک 2 قاشق غذاخوری، ریحان خشک 1 قاشق مرباخوری.
طرز تهیه:
ابتدا عدس را بپزید، به‌طوری‌که پس از پختن، آب آن خشک شود. سپس کلم، هویج، پیاز و گوجه‌فرنگی را جداگانه خرد کنید و به همراه یک لیوان آب در قابلمه بریزید و روی شعله اجاق بگذارید تا به جوش آید و آرام‌آرام بپزد. نمک و ادویه‌ها را هم اضافه کنید و در انتها روغن را بیفزایید و اجازه دهید مخلوط جا بیفتد و بعد عدس پخته شده را به آن اضافه کنید. برنج را آبکش کرده و کف قابلمه کمی ‌روغن بریزید و سپس سیب‌زمینی‌های حلقه شده را درون آن قرار دهید و روی آن را به ترتیب با برنج، زعفران آب کرده، سبزی‌های خشک، سبزی خرد شده و مخلوط تهیه شده بپوشانید. لایه‌های بعدی را به همین ترتیب تکرار كرده بگذارید غذا دم بکشد. در انتها کمی روغن ‌روی آن بریزید و آن را در دیس بکشید و مورد استفاده قرار دهید.
نکته: به جای سبزی تازه می‌توان از سبزی خشک شامل مخلوطی از تره، جعفری، شوید، ریحان، ترخون و مرزه در لابه‌لای پلو استفاده کرد. از آنجا که سبزی خشک بسیار معطر است باید از آن به میزان کم استفاده شود.
• افراد مبتلا به بیماری‌های سوداوی باید این غذا را کمتر مصرف کنند.

 

دیدگاه‌ها   

-1 #1 خاتون 1394-05-04 17:41
ببخشید سوالم ربطی به این صفحه نداره ولی نمیدونستم کجا مطرح کنم
این سایت زیر نظر دکتر کردافشاری فعالیت میکنه?
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه