سکباج

مواد لازم:
گوشت گوسفند یا مرغ 300 گرم، پیاز متوسط 1 عدد، هویج یا زردک ایرانی 3 عدد، تره خرد شده 100 گرم، سرکه و شکر به عنوان چاشنی، زعفران و ادویه‌های مناسب مزاج به مقدار لازم.
طرز تهیه:
گوشت را تکه‌تکه کرده بگذارید بپزد. پیاز و زردک را در ظرف دیگری بجوشانید. پس از چند جوش، زیر آن را خاموش کرده و آن‎ها را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید (آب آن را دور بریزید). وقتی که گوشت نیم‌پز شد، پیاز و زردک نیم‌پز و شسته شده را با تره به گوشت اضافه کرده و کمی زعفران و سرکه و شکر به عنوان چاشنی به آن بیفزایید و بگذارید جا بیفتد. سردمزاجان می‌توانند از زيره سياه و فلفل و دارچين و تره و شوید و شنبلیله و گرم‌مزاجان از گشنيزخشك و تره و كدو به عنوان مصلح این غذا استفاده نمایند.
• این غذا دارای طبعی معتدل می‌باشد و برای همه مزاج‌ها قابل استفاده است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه