سس سنتی

index

 

سس سنتي
مواد لازم:
روغن زيتون 1 ليوان، ارده كمتر از نصف قاشق غذاخوري، نخود پخته 6 الي 7 قاشق غذاخوري، سير 1 حبه، نمك 1 قاشق چاي‌خوري، فلفل قرمز نصف قاشق چاي‌خوري، آب ليموترش تازه نصف استكان.
طرز تهيه:
تمام مواد را در مخلوط‌كن كاملاً‌ مخلوط كنيد تا سس يكنواختي به دست آيد. در صورت رقيق شدن، يك قاشق غذاخوري نخود پخته را به سس اضافه كنيد و مجدداًً‌ آن را مخلوط كنيد تا غلظت مناسبي پيدا كند. اين سس بسيار خوشمزه است و پايه‌ سس‌های ديگر به شمار مي‌آيد. از این سس می‌توان برای تهیه سالاد الویه و سایر سالاد‌ها استفاده کرد.
• اين سس لينت‌دهنده‌ دستگاه گوارش است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه