قلیه برنج

مواد لازم:
برنج 4 پیمانه، گوشت بدون استخوان 200 گرم، پياز متوسط 1 عدد، زعفران و روغن و نمك به مقدار لازم.
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را سرخ کرده و گوشت را نیز در روغن و پياز تفت دهید به‌اندازه‌ای‌که تغییر رنگ دهد. سپس آب و نمک و زعفران  را به آن اضافه كرده و بگذارید بپزد. سپس برنج را که از قبل شسته و خيسانده‌اید، در ظرف گوشت بریزید و بگذارید بجوشد. بعد از اینکه برنج خود را باز کرد و آب ظرف نیز تمام شد، برنج و گوشت را با هم دم بگذارید. آب گوشت باید به اندازه‌ای باشد كه برنج در آن پخته شود و اگر زیاد باشد باعث خمیر شدن غذا می‌شود.
• اين غذا براى حفظ سلامتی و برخی از سردردها و سوءمزاج بلغمى يا سوداوى مفید می‌باشد.

دیدگاه‌ها   

0 #2 مدیر سایت 1393-03-16 15:31
با سلام
زینب عزیز ممنون از دقت نظر شما
زمان استفاده نمک و زعفران به متن اضافه شد.
نقل قول کردن
+3 #1 zainab amiri 1393-03-01 11:32
با سلام
پس زعفران رو کی باید به غذا اضافه کرد؟!
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه