دمکرده هل و دارچین و زعفران

index

 

دم‌كردة‌ هل و دارچين و زعفران
مواد لازم:
چوب دارچين خُرد شده يك قاشق غذاخوري، هل سبز خرد شده 7-10 عدد، زعفران 1 گرم، عسل 2 قاشق مرباخوري به ازاي هر ليوان، آب جوش 4 ليوان.
طرز تهيه:
هل، ‌دارچين و زعفران را به همراه آب جوش در قوري چيني بريزيد و روي حرارت ملايم به مدت 30 -60 دقیقه دم كنيد. سپس دم كرده را در يك ليوان و يا فنجان بزرگ بريزيد، عسل را به آن بيفزاييد و هم بزنيد تا كاملاً ‌حل شود و به آرامي آن را ميل كنيد.
• اين نوشيدني بسيار خوش‌طعم، در درمان روماتيسم، دردهاي استخواني و آرتروز بسيار مفيد و موثر است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه